Πώς να προσθέσεις μουσική στα Instagram reels για να γίνει πιο fun η ανάρτησή σου

Aναρωτιέσαι πώς μπορείς να προσθέσεις μουσική στις αναρτήσεις σου στο Instagram; Εδώ θα μάθεις!

Βλέπεις κι εσύ τις influencers που ανεβάζουν υπέροχα Instagram videos με μουσική να παίζει από πίσω και δεν ξέρεις πώς γίνεται αυτό; Εδώ θα τα μάθεις όλα!

Η τελευταία τάση του Instagram; Crying on main ή αλλιώς να κλαις δημόσια

Έτσι θα προσθέσεις ήχο στις αναρτήσεις σου στο Instagram

Μήπως θέλεις να βάλεις στο video σου το As It Was του Harry Styles, αλλά δεν είσαι σίγουρη πώς να συγχρονίσεις τον ήχο με κλιπ ή δεν ξέρεις πώς να ανεβάζεις insta story και από πίσω να παίζει το αγαπημένο σου τραγούδι;

Πάμε να το δούμε μαζί!



Αν θέλεις να προσθέσεις μουσική σε μια ανάρτηση στο Instagram, θα χρειαστείς να κάνεις ένα βίντεο reel η Insta Story video. Μόνο έτσι γίνεται να έχει μουσική το post σου.

Πώς να προσθέσεις μουσική σε μια ανάρτηση στο Instagram

Μια γρήγορη λύση, αν δεν θέλεις να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου στην επεξεργασία βίντεο, είναι να προσθέσεις ένα αυτοκόλλητο μουσικής στο βίντεό σου στην ιστορία σου. Κρύψε το αυτοκόλλητο μουσικής, ελαχιστοποιώντας το, και σύροντάς το εκτός οθόνης και κατέβασε την ιστορία. Στη συνέχεια, μπορείς να ανεβάσεις την ιστορία ως βίντεο από τη ροή της κάμεράς σου!

Εάν το βίντεό σου ξεπερνά τον χρόνο ενός Insta Story, τότε θα πρέπει να επιλέξεις μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο. Μια αξιόπιστη για χρήστες iOS είναι το iMovie.

Εφαρμογές που θα σου φανούν χρήσιμες

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και ενσωματωμένη σε iPhone, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις την εφαρμογή και να πατήσεις «Έναρξη νέου έργου» για να ξεκινήσεις. Θα σου ζητηθεί να επιλέξεις ένα βίντεο ή πολλά βίντεο, από την κάμερά σου, την οποία μπορείς να ελέγξεις πριν πατήσεις «Δημιουργία ταινίας».

Μόλις ετοιμάσεις το πλάνα σου, πατήστε το σύμβολο συν (+) από το μενού και μετά πάτησε «Ήχος». Μπορείς να επιλέξεις ήχο, από τα Soundtracks του iMovie ή από τη βιβλιοθήκη του iTunes πατώντας «Η μουσική μου». Σε αντίθεση με τη δωρεάν βιβλιοθήκη μουσικών κλιπ του Instagram, θα χρειαστεί να αγοράσεις ένα τραγούδι στο iTunes για να το χρησιμοποιήσεις στο iMovie (και η συνδρομή Apple Music δεν μετράει).



Οι χρήστες Android μπορούν επίσης να επιλέξουν από το Google Play εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο όπως το InShot, το οποίο λειτουργεί παρόμοια με το iMovie επιτρέποντάς σου να προσθέσεις επιλεγμένη μουσική ή τη δική σου μουσική σε κλιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Sunday's brunch - Η απόλυτη συνταγή για κρέπες είναι εδώ

Χρυσά κοσμήματα: Πώς θα τα καθαρίσεις για να βρουν τη χαμένη λάμψη τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved