Η τελευταία τάση του Instagram; Crying on main ή αλλιώς να κλαις δημόσια

Η νέα τάση στο Instagram λέγεται «Crying On Main» και μας προτρέπει να κλαίμε δημόσια!

Τα social media αποτελούν μέρος της ζωής όλων μας είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο και συχνά πέρα από το ενημερωτικό και το fan κομμάτι τους, βλέπουμε να «γεννιούνται» καθημερινά ολοένα και περισσότερες τάσεις. Στον κόσμο της ομορφιάς, της μόδας αλλά και στη φωτογραφία κάθε εβδομάδα ή μήνα βλέπουμε και κάτι νέο!

Τώρα ήρθε στο προσκήνιο μια νέα τάση στο Instagram, που όμως… είναι λίγο περίεργη και όχι τόσο συνηθισμένη! Η νέα τάση στο Instagram λοιπόν, τι λέει; «Crying On Main» ή αλλιώς να κλάψεις δημόσια και να ανεβάσεις τη στιγμή στο Instagram μέσω μιας φωτογραφίας σου. Παλαιότερα, είχαμε δει την Bella Hadid να ξεσπά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και να μιλάει ανοιχτά για την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που τη συνοδεύουν από…την εφηβεία της.

Το Grinder Sandwich έγινε viral στο TikTok και εδώ θα μάθεις πώς να το φτιάχνεις

Η νέα τάση του Instagram είναι… να κλαις δημόσια

Η Bella Hadid, κλαίγοντας δημόσια στο Instagram, ήθελε να υπενθυμίσει σε όλες εμάς ότι αν περνάμε μια δύσκολη κατάσταση στη ζωή μας δεν είμαστε μόνοι. Η ίδια μας έδειξε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες είχε δάκρυα στα μάτια και είπε: «Τα social media δεν είναι αληθινά. Προς οποιονδήποτε παλεύει, σας παρακαλώ να θυμάστε το εξής: Μερικές φορές το μόνο που έχεις ανάγκη να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Λοιπόν, από μένα προς εσάς, δεν είστε μόνοι».

https://www.instagram.com/p/CWd5XycLFAu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο καθένας μας έχει τη δική του, «προσωπική ιστορία» που δεν είναι και πάντα τόσο happy! Υπάρχουν φορές στη ζωή μας που κάτι μας «βασανίζει», κάτι μας στενοχωρεί και μας πληγώνει και γενικά δεν είμαστε και στα καλύτερά μας. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Η ζωή έχει τα πάνω της, αλλά έχει και τα κάτω της και πρέπει να μάθουμε να στεκόμαστε στα πόδια μας, να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και να προχωράμε παρακάτω. Με λίγα λόγια πρέπει να μάθεις να μην τα παρατάς.

Δεν είσαι μόνη σου

Έχω υπάρξει και εγώ σε αυτή τη θέση και δεν ήταν εύκολο. Υπήρχε μια περίοδος που δεν ήμουν πολύ καλά και είχα σκεφτεί να τα παρατήσω. Μεγάλο λάθος! Αν σε βοηθάει το να μιλήσεις και να συζητήσεις με κάποιον αυτό που σε απασχολεί και ταράζει την ψυχική σου υγεία κάνε το. Κάνε οτιδήποτε σε βοηθάει (μπορεί να είναι και η νέα τάση, να μοιραστείς με τους ακολούθούς σου το πρόβλημά σου).

Εγώ μίλησα και -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- κατάλαβα ότι έπρεπε να «παλέψω» και να ζυγίσω στο μυαλό μου το σωστό και το λάθος. Συνειδητοποίησα ότι με το να μην κάνω τίποτα για τον εαυτό μου και να μην τον βοηθάω, αυτό έχει αντίκτυπο σε μένα την ίδια και το μόνο που καταφέρνω είναι να πηγαίνω πίσω. Σιγά σιγά βρήκα τη δύναμη και κατάλαβα τι ήταν λάθος είτε στον τρόπο σκέψης μου, είτε στον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων μου.

Ποια είναι η γνώμη σου για τη νέα τάση;

Μπορείς και εσύ, και όπως είπε και η Bella Hadid, δεν είσαι μόνη. Και μια συμβουλή; Μην ακούς εκείνα τα σχόλια που ως κύριο στόχο έχουν να σε ρίξουν ψυχολογικά και να σε επηρεάσουν. Πάντα θα υπάρχουν, απλώς μάθε να τα διαχειρίζεσαι και να μη δίνεις σημασία.



Η έκφραση των συναισθημάτων μας, συνεπώς και το κλάμα, είναι απόλυτα φυσιολογική και με το να καταπιέζεις τον εαυτό σου μόνο κακό μπορείς να σου κάνεις. Τώρα, αν με ρωτάς τη γνώμη μου σχετικά με τη νέα τάση, η αλήθεια είναι ότι δε θα το έκανα αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και να εκφράζεται όπως αισθάνεται δημόσια. Δεν μας ταιριάζουν πάντα όλες οι τάσεις και εμένα αυτή…σίγουρα δε μου ταιριάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα απενεργοποιήσεις τις προτάσεις των reels στο Instagram

Το άγχος για τις Πανελλήνιες σε κρατά ξύπνια; 5 tips για να κοιμάσαι σε χρόνο dt

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved