Teen Tips: 5 μυστικά για να κάνεις ένα πετυχημένο #10YearChallenge

Οι ιδέες που θα σε εμπνεύσουν για την τάση των ημερών

Το 10 Year Challenge είναι γεγονός κι έχει κατακλύσει τον τοίχο του feed σου από celebrities και μη. Αν εσύ, όμως, θες να το κάνεις, αλλά ακόμα ψάχνεις τον τρόπο, εμείς σου έχουμε ετοιμάσει μερικά tips που μπορούν να σου δώσουν ιδέες για να το υλοποιήσεις, ειδικά εσύ που πριν 10 χρόνια ήσουν πολύ πολύ μικρή.

1. Μη φοβηθείς να δημοσιεύσεις μία φωτογραφία σου που δε θα περάσει απαρατήρητη. Και τι εννοούμε με αυτό; Αναφερόμαστε στη φωτογραφία εκείνη που οι γονείς σου σε απαθανάτισαν σε μία πολύ αστεία στιγμή, όπως την ώρα που τρως ή που έχεις πέσει κάτω. Αυτά είναι και τα post που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αγαπάμε να βλέπουμε όλοι στα κοινωνικά δίκτυα.

2. Αστειεύσου με τον εαυτό σου. Συνόδευσε τη φωτογραφία με μία περιγραφή που δείχνει τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ σου κι όχι ένα απλό «10 Year Challenge». Σίγουρα, μετά, θα έχετε πολλά περισσότερα να πείτε στα σχόλια.

3. Διάλεξε την παλιά φωτογραφία που θες να δημοσιεύσεις και τράβηξε τώρα μία καινούργια στην ίδια ακριβώς πόζα με αυτή που είχες τότε. Η σύγκριση θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική.

4. Αν έχεις κάποιον παιδικό φίλο/η, με τον οποίο σας είχαν τραβήξει φωτογραφία 10 χρόνια πριν, βάλε τη δίπλα δίπλα με μία τωρινή σας για πιο #friendgoals καταστάσεις. Μην ξεχάσεις να τον ρωτήσεις πριν, όμως, για να μην έχεις άλλα μετά.

5. Ανέβασε αυτό που σε εκφράζει περισσότερο. Μην προσπαθείς απαραίτητα να αντιγράψεις ένα 10 Year Challenge που έκανε κάποιος άλλος, αν αυτό δε σε αντιπροσωπεύει. Το πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα, συνήθως, έρχεται όταν είσαι ο εαυτό σου.

Διάβασε επίσης: 3 tips για να τραβήξεις το πιο πετυχημένο boomerang

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved