Το Grinder Sandwich έγινε viral στο TikTok και εδώ θα μάθεις πώς να το φτιάχνεις

Μια εύκολη συνταγή για σάντουιτς είναι το νέο viral βίντεο του TikTok. Θα τη λατρέψεις!

Αν έψαχνες ένα λαχταριστό snack που θα φτιάχνεις και θα σου τρέχουν τα σάλια, το TikTok είναι εδώ για σένα. Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral ένα sandwich με αλλαντικά, που ονομάζεται Grinder Sandwich και κάνει χαμό στη σελίδα του For You. Τι είναι; Ένα σάντουιτς σε συνδυασμό με πολλά αλλαντικά και λαχανικά. Το grinder sandwich περιέχει ό,τι και τα κλασικά σάντουιτς με την προσθήκη μιας σαλάτας με μαγιονέζα, μαρούλι, κρεμμύδι και ένα μείγμα καρυκευμάτων.

Η τάση ξεκίνησε από τη χρήστη του TikTok @ohheyimgray, που δημοσίευσε ένα βίντεο με το αγόρι της, @joshcookswright, να της φτιάχνει το σάντουιτς βήμα-βήμα, το οποίο έκανε χαμό σε χρόνο dt.

Ο χυμός πορτοκαλιού και ο καφές είναι η νέα τάση στο TikTok - Όχι ξεχωριστά αλλά μαζί

Το Sandwich στο TikTok που έγινε viral

Από τότε, πολλοί έσπευσαν να φτιάξουν το πεντανόστιμο σάντουιτς. Το hashtag #GrinderSandwich έχει πάνω από 9,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και οι χρήστες δεν ακολουθούν απλώς την αρχική συνταγή, αλλά την αλλάζουν προσθέτοντας τα δικά τους dressing σαλάτας και χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη ψωμιού.

Εσύ πάρε μια μπαγκέτα της επιλογής σου, χώρισέ τη στη μέση και βάλε όποιο αλλαντικό σου αρέσει, όπως γαλοπούλα, ζαμπόν, σαλάμι, προσούτο ή πεπερόνι. Για τα τυριά, θα πρέπει να εφοδιαστείς με provolone, muenster και φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.

Φυσικά, μπορείς να προσαρμόσεις το σάντουιτς σου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου και να αφαιρέσεις ή να αντικαταστήσεις τα συστατικά όπως εσύ θέλεις.

https://www.instagram.com/p/Cc5yS43LRNA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να φτιάξεις το Grinder Sandwich

Οι χρήστες του TikTok «μένουν» κυρίως στα βασικά συστατικά αυτής της συνταγής και στη συνέχεια επιλέγουν ορισμένα συστατικά με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις. Μη διστάσεις να κάνεις το ίδιο και με τα δικά σου.

Συστατικά

1 καρβέλι μαλακό ψωμί (μπορεί να είναι λευκό, ιταλικό ή οποιοδήποτε ψωμί της επιλογής σου)

Τυρί προβολόνε, κομμένο σε λεπτές φέτες

Τυρί Muenster, κομμένο σε λεπτές φέτες

Τυρί παρμεζάνα, τριμμένη

Ζαμπόν

Σαλάμι

Ντομάτα, κομμένη σε λεπτές φέτες

χυμό λεμονιού

Ελαιόλαδο

Σημείωση: Το αρχικό TikTok περιλαμβάνει γαλοπούλα, καπικόλα (είδος χοιρινού λουκάνικου), προσούτο και πεπερόνι εκτός από το ζαμπόν και το σαλάμι.

Grinder Salad

1 μαρούλι iceberg, ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνι μαγιονέζα

2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Τριμμένη κόκκινη πιπεριά, για γεύση

1/2 φλιτζάνι κίτρινες πιπεριές

Κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες για γεύση

Εκτέλεση

Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 200ºC. Κόψε το ψωμί της επιλογής σου στη μέση. Στρώσε από πάνω τις φέτες των τυριών provolone και muenster και βάλ' τες στον φούρνο μέχρι να ομογενοποιηθούν και να λιώσουν. Στρώσε τα κομμένα αλλαντικά πάνω από τα τυριά και μετά πρόσθεσε προαιρετικά φέτες πεπερόνι.

https://www.instagram.com/tv/CdBnK1Yj8Hn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συνέχεια, ψιλοκόβεις την παρμεζάνα και πασπαλίζεις λίγη από αυτή πάνω από τα αλλαντικά. Ξαναβάζεις το σάντουιτς στον φούρνο για λίγα λεπτά ή μέχρι να λιώσουν και να ροδίσουν τα τυριά. Μετά, ανακατεύεις μαζί τη μαγιονέζα, το ξύδι από κόκκινο κρασί, το σκόρδο, τις κίτρινες πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαρούλι iceberg και τα κρεμμύδια σε ένα μπολ. Προσθέτεις στο μείγμα το αλάτι, το πιπέρι και την κόκκινη πιπεριά, για να δώσεις ακόμη πιο ωραία γεύση.

Τώρα, θα πάρεις λίγη από τη σαλάτα σου και θα την τοποθετήσεις στη μία πλευρά του σάντουιτς. Αν θέλεις κι άλλη παρμεζάνα μπορείς να προσθέσεις! Αμέσως μετά, κόψε σε λεπτές φέτες την ντομάτα και ρίξ' τη στον χυμό λεμονιού, σε συνδυασμό με το αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο, για γεύση.



Τέλος, στρώνεις τις φέτες ντομάτας πάνω από τη σαλάτα. Κλείνεις το Grinder Sandwich σου και voila! Φρόντισε να κρατήσεις λίγη επιπλέον σαλάτα στο πλάι για να τη χρησιμοποιήσεις ως ντιπ για τα chips σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μισείς τα λαχανικά; 3 hacks για να τα κρύψεις μέσα στα γεύματά σου και να επωφεληθείς από αυτά

Πουτίγκα με μπανάνα: Η απόλυτη συνταγή για το γλυκό που θα ξετρελάνει τις κολλητές σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved