Πώς να προσθέσεις Gif στο TikTok για να «ζωντανέψεις» το FYP σου

Το TikTok έκανε την απόλυτη ενημέρωση! Τώρα θα μπορείς να βάζεις gif... και στα TikTok βίντεό σου. 

Ενώ πολλοί χρήστες του διαδικτύου είναι αρκετά διχασμένοι σχετικά με τον τρόπο προφοράς της λέξης "gif", (ορισμένοι την προφέρουν όπως το πρώτο μέρος της λέξης "gift", ενώ άλλοι την προφέρουν ως "γκιφ"), οι περισσότεροι μπορούν να συμφωνήσουν ότι τα επαναλαμβανόμενα οπτικά κλιπ είναι αγαπημένα όπως κι αν προφέρονται.

Τα Gif συχνά προσφέρουν την τέλεια απάντηση σε ένα μήνυμα όταν δεν ξέρουμε τι να απαντήσουμε ή όταν οι λέξεις δεν επαρκούν. Κι αν αναρωτιέσαι από πού προκύπτουν τα Gifs η απάντηση είναι απλή: από σκηνές των αγαπημένων μας ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών κι εκπομπών.

Πώς θα απενεργοποιήσεις τις προτάσεις των reels στο Instagram

Τα gif έφτασαν στο TikTok

Γίνεται μια πολύ weird συζήτηση στην ομαδική συνομιλία με τις φίλες σου και δεν ξέρεις πώς να απαντήσεις; Υπάρχει ένα gif για αυτό! Θέλεις να γιορτάσεις την επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου σχολιάζοντας ένα ανόητο loop κάποιου που χορεύει για την κατάστασή του; Υπάρχει και για αυτό!

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε μια ενημέρωση από το TikTok και το Giphy που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν ολόκληρα gif απευθείας στα βίντεό τους, επειδή μια εικόνα πραγματικά αξίζει… όσο χίλιες λέξεις.

Tα βίντεό σου θα γίνουν ακόμη πιο fun

Μέχρι πρότινος, οι χρήστες μπορούσαν να μοιράζονται gif στο TikTok μόνο με τη μορφή αυτοκόλλητων. Τώρα, μια πρόσφατη ενημέρωση καθιστά δυνατή την προσθήκη των αγαπημένων σου gif στα βίντεό σου στο TikTok, για μια πρόσθετη πινελιά στη σελίδα του For You σου. Είτε θέλεις να προσθέσεις ένα αυτοκόλλητο gif είτε ένα ολόκληρο κλιπ, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις σχετικά με τη χρήση gif στο TikTok.

Πώς να προσθέσεις κλιπ Gif σε βίντεο TikTok

Εάν έχεις ένα αγαπημένο gif αποθηκευμένο στο άλμπουμ του κινητού σου, το οποίο ετοιμάζεσαι να επεξεργαστείς σε ένα βίντεο TikTok, μπορεί να έχεις ήδη προσπαθήσει και αποτύχει να δημοσιεύσεις το gif απευθείας από το άλμπουμ σου!



Δυστυχώς, αν προσπαθήσεις να ανεβάσεις ένα gif απευθείας από το άλμπουμ φωτογραφιών και βίντεο του κινητού σου, θα μεταφορτωθεί στο TikTok ως ακίνητη εικόνα και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δε θέλουμε αφού η όλη μαγεία των gif είναι η κινούμενη εικόνα τους.

Βάλε το αγαπημένο σου gif σε TikTok βίντεο

Ωστόσο, με τη νέα ενημέρωση του TikTok, οι χρήστες θα μπορούν να περιηγούνται σε ολόκληρη τη συλλογή gif του Giphy και να δημοσιεύουν μεμονωμένα κλιπ gif στα βίντεό τους. Η ενημέρωση έχει μια νέα δυνατότητα που λέγεται "Βιβλιοθήκη", η οποία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από τη δική τους συλλογή κάμερας ή τη συλλογή του Giphy για να βρουν τα gif που θέλουν να συμπεριλάβουν.

Για να προσθέσεις ένα κλιπ gif στο TikTok, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι: Να ανοίξεις την επιλογή «Κάμερα», όπως κάνεις συνήθως (Το κεντρικό κουμπί συν (+) στην κάτω καρτέλα σου). Στο κάτω μέρος της κάθετης πλαϊνής γραμμής, σύμφωνα με το Pocket Lint, λέει ότι θα εμφανιστεί ένα νέο κουμπί «Library», όταν ενημερωθεί η έκδοση της εφαρμογής σου.

Από εδώ, θα ανοίξεις μια βιβλιοθήκη με κλιπ Giphy, στην οποία μπορείς να μετακινηθείς ή να αναζητήσεις κάτι συγκεκριμένο στην επάνω γραμμή αναζήτησης. Από εκεί θα περικόψεις το κλιπ όπως κάνεις συνήθως και θα το προσθέσεις στο υπόλοιπο βίντεό σου κατά το στάδιο της επεξεργασίας.



Δημοσίευσέ το και, voila! Μόλις ανέβασες το πρώτο σου gif στο TikTok.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 apps που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη ζωή σου και ν' ακολουθήσεις πιο οικολογικές συνήθειες

Ο χυμός πορτοκαλιού και ο καφές είναι η νέα τάση στο TikTok - Όχι ξεχωριστά αλλά μαζί

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved