13χρονος ετοιμάζεται να τελειώσει το Πανεπιστήμιο και να εργαστεί ως καθηγητής φυσικής

Είναι μόλις 13 χρόνων και έγινε δεκτός στο PhD του Πανεπιστημίου της Μινεσότα!

Τελικά υπάρχουν παιδιά-θαύματα! Ο Elliott Tanner είναι ένα από αυτά, καθώς σε ηλικία μόλις 13 χρόνων είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα. «Μερικές φορές υπάρχει μια ''WOW'' περίοδος, για μια ή δύο εβδομάδες, και μετά όλοι συνηθίζουν απλά να με βλέπουν στην τάξη και αυτό είναι φυσιολογικό», είπε ο Tanner σε συνέντευξή του.

Ο μικρός «Sheldon Cooper» (έτσι λεγόταν το παιδί-θαύμα στο The Big Bang Theory) λέει ότι θέλει να γίνει θεωρητικός φυσικός υψηλής ενέργειας (με δευτερεύον αντικείμενο τα μαθηματικά) και αργότερα καθηγητής φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα. Η μητέρα του, Michelle Tanner, λέει ότι άρχισε να διαβάζει και να κάνει μαθηματικά από την ηλικία των 3 ετών. Γι' αυτό και μετά από εκπαίδευση στο σπίτι κατάφερε μόλις σε ηλικία 7 ετών να πάρει... απολυτήριο Λυκείου και να ξεκινήσει το κολέγιο σε ηλικία μόλις 9 ετών. Απίστευτο;

Makenzie Thompson: Η 18χρονη που σπάει κάθε ρεκόρ - Έγινε δεκτή σε 49 πανεπιστήμια

Ένα καινούριο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή του

«Οι άνθρωποι που ακούν την ιστορία του Elliot λένε ότι δεν μπορεί να ζει σαν κανονικό παιδί ή ότι μεγάλωσε πολύ γρήγορα», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η μητέρα του. Και έχει συμπληρώσει: «Είναι ακόμα πολύ παιδί και η μόνη διαφορά είναι ότι πηγαίνει σχολείο αλλά σε διαφορετικό κτίριο».

https://www.instagram.com/p/CcslJsZA6vP

Ο Elliott έγινε δεκτός στο PhD του Πανεπιστημίου της Μινεσότα και τώρα οι γονείς του προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να ανταπεξέλθουν στα δίδακτρα του Πανεπιστημίου.

«Απλώς προσπαθούμε να εξερευνήσουμε όλες τις επιλογές μας και καταλήγουμε σε αδιέξοδα», ανέφερε η Michelle Tanner. Και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να πάρει υποτροφία και δεν τα καταφέραμε».


Οι γονείς της μικρής ιδιοφυΐας διοργάνωσαν ήδη έναν έρανο, τον οποίο και ονόμασαν, GoFundMe, για να βοηθήσουν στα δίδακτρα του Elliott για τις μεταπτυχιακές σπουδές του. Στο μεταξύ, όπως κάθε φοιτητής πριν την αποφοίτησή του, ο 13χρονος είναι περήφανος και ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή του.

Πηγή Κεντρικής:@michelletanner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Euphoria: Πότε ξεκινά η 3η σεζόν, spoilers, πλοκή και όλα όσα θέλεις να ξέρεις

3 tips για να μειώσεις τη χρήση πλαστικού και να βοηθήσεις τον πλανήτη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved