DIY: Πώς θα φτιάξεις την πιο όμορφη λαμπάδα για το Πάσχα εύκολα και γρήγορα

4 ιδέες για να φτιάξεις τις πιο WOW χειροποίητες λαμπάδες!

Το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν έφτασε, και μετά από δύο αρκετά δύσκολα χρόνια (εξαιτίας του Covid19 δε μπορούσαμε να παρευρεθούμε στον επιτάφιο την Μ. Παρασκευή και το βράδυ της Ανάστασης), έπειτα από χαλάρωση των μέτρων, φέτος θα μπορέσουμε να βάλουμε το καλό μας φόρεμα, το αγαπημένο μας κραγιόν και να πάμε το βράδυ της Ανάστασης στην εκκλησία να ανάψουμε τις λαμπάδες μας με το Άγιο Φως.

Θυμάμαι ότι από μικρή περίμενα πώς και πώς την ημέρα που η νονά μου θα μου φέρει την λαμπάδα. Ανυπομονούσα βλέπεις να δω ποιον στολισμό είχε επιλέξει, κάθε φορά και κάτι διαφορετικό. Τα όμορφα στολίδια στην λαμπάδα και το ωραίο άρωμα ( ναι, το πρώτο πράγμα που κάνω, αφού την ανοίξω, είναι να την μυρίζω) είναι το κάτι άλλο.

Έρχεται Πάσχα - Πώς θα φτιάξεις μόνη σου τα πιο εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά

Ιδέες για να φτιάξεις τη πιο στυλάτη λαμπάδα ever

Αν δε, σου αρέσουν οι χειροτεχνίες, το να φτιάξεις μόνη σου την λαμπάδα σου ή αν θες να κάνεις μια λαμπάδα δώρο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είναι η τέλεια ιδέα. Αγοράζοντας μια σκέτη μονόχρωμη λαμπάδα έχεις την ευκαιρία να τη στολίσεις με χίλιους δυό τρόπους και να τη κάνεις και πιο προσωποποιημένη. Επιπλέον το κόστος θα είναι πολύ μικρότερο.

Σήμερα λοιπόν έχουμε DIY theme και πιο συγκεκριμένα, θα σου δώσω 4 ιδέες για χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες. Πάμε να δούμε;

Λαμπάδα με ξύλινο κρεμαστό και κορδέλες

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να δημιουργήσεις τη δικιά σου λαμπάδα είναι με ένα ξύλινο κρεμαστό. Υπάρχει τεράστια ποικιλία στα ξύλινα διακοσμητικά και πολλές φορές γράφουν ευχές οπότε ή ακόμη και funny quotes. Στο υπόλοιπο κερί μπορείς να βάλεις κορδέλες, χάντρες ή πετράδια!



Ζωγράφισε στο χέρι την λαμπάδα σου

Εάν σε διατρέχει ένα καλλιτεχνικό πνεύμα τότε σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να ζωγραφίσεις μια λαμπάδα. Προμηθεύσου ένα λευκό κερί, κατά προτίμηση πλακέ για να διευκολυνθείς. Υπάρχουν ειδικά χρώματα για κεριά που είναι ιδανικά για ακριβώς αυτή τη δουλειά. Μετά; Άφησε απλώς την φαντασία σου ελεύθερη!

Λαμπάδα με πασχαλίτσες και δαντέλα

Χαριτωμένη και ουδέτερη ιδέα είναι να στολίσεις μια λαμπάδα με μικρά διακοσμητικά πασχαλίτσες, super ανοιξιάτικο! Τύλιξε και λίγο σχοινί ή δαντέλα γύρω από τη λαμπάδα αλλά και κόκκινες κορδέλες και θα έχεις φτιάξει μια λαμπάδα ιδανική και για μικρούς αλλά και για μεγάλους ( ανάλογα που θες να τη δωρίσεις).



Δημιούργησε μια colorful λαμπάδα

Πάρε σχοινιά χρωματιστά, και άρχισε να πειραματίζεσαι με αυτά πάνω στη λαμπάδα σου (για παράδειγμα μπορείς να τα πλέξεις γύρω γύρω από το κερί ή να τα πλέξεις μεταξύ τους και να τα κολλήσεις κ.α.).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα πας ταξίδι το Πάσχα; 7 captions για ν’ απογειώσεις τα Instagram reels σου

Αν είσαι τεμπέλα με τη γυμναστική το πρόγραμμα της Kylie Jenner θα σου φανεί παιχνιδάκι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved