Ο χυμός πορτοκαλιού και ο καφές είναι η νέα τάση στο TikTok - Όχι ξεχωριστά αλλά μαζί

Μπορεί να έπινες πρώτα τον χυμό του πορτοκαλιού και μετά τον καφέ σου, αλλά σύμφωνα με το TikTok ήρθε η ώρα να τα πιεις... μαζί!

Το TikTok είναι ένα μαγικό και κάποιες φορές μυστήριο μέρος στο οποίο μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα. Από ομορφιά μέχρι μόδα, από celebrity news μέχρι μουσική, από νέα hacks μέχρι ολοκαίνουρια trends. Ναι, το TikTok είναι πλέον η νούμερο ένα εφαρμογή και μας αρέσει αφού όλα εκεί γίνονται με fun τρόπο (video, εικόνα, μουσική)!

Είναι η εφαρμογή που στο τέλος της ημέρας, ξαπλωμένη στο κρεβάτι σου για να κοιμηθείς, ανοίγεις για να χαζέψεις, να χαλαρώσεις για να σε πάρει ο ύπνος. Μέσα σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα που θα έχεις ανοιχτή την εφαρμογή, το for you σου, σίγουρα θα σου εμφανίσει μια καινούργια τάση, ακόμη και αν δεν…το καταλάβεις! Θα δούμε και μαζί σήμερα μια, η οποία δεν έχει καμία σχέση με ομορφιά και μόδα αλλά με…διατροφή!

Αν είσαι τεμπέλα με τη γυμναστική το πρόγραμμα της Kylie Jenner θα σου φανεί παιχνιδάκι

Καφές και πορτοκαλάδα... μαζί

Η τάση που θα δούμε σήμερα, και που εμφανίζεται αρκετά συχνά στο feed μας είναι μια από αυτές που δεν θα σκεφτόσουν ποτέ να δοκιμάσεις. Γνώριζες ότι οι άνθρωποι στο TikTok πίνουν χυμό πορτοκαλιού και καφέ; Όχι, δεν εννοώ χυμό πορτοκάλι και αμέσως μετά σε σειρά τον καφέ της επιλογής σου (όπως είναι και το συνηθισμένο), αλλά χυμό πορτοκάλι ανακατεμένο με καφέ.

Χυμός πορτοκαλιού με καφέ! Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Αυτό που ακούμε από το TikTok είναι ότι η γλυκύτητα του χυμού πορτοκαλιού συμπληρώνει την πικρία του καφέ σε μεγάλο βαθμό.

Ο πιο απλός τρόπος για να δημιουργήσεις αυτό το ρόφημα είναι να ρίξεις χυμό πορτοκαλιού μέσα σε ποτήρι με πάγο και στη συνέχεια πρόσθεσε το σφηνάκι του εσπρέσο σου. Είναι τόσο ικανοποιητικό να βλέπεις τα δύο χρώματα να γίνονται ένα!



Λοιπόν, εσύ τι πιστεύεις; Θα δοκιμάσεις αυτή τη νέα εκδοχή καφέ με χυμό πορτοκαλιού ή θα μείνεις στη σκέτη εκδοχή τους; Εγώ λέω, έστω και μια φορά, να το δοκιμάσω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται Πάσχα - Πώς θα φτιάξεις μόνη σου τα πιο εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά

Viral στο TikTok ο χυμός aloe vera - Οι ευεργετικές ιδιότητές του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved