Το φίλτρο που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά είναι η νέα τάση στο TikTok - Ακόμα να το δοκιμάσεις;

Ίσως το πιο υγιές και αυθεντικό trend που έχουμε δει στα social media μέχρι σήμερα.

Το φίλτρο που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά είναι η νέα τάση στο TikTok - Ακόμα να το δοκιμάσεις;

Τα τελευταία χρόνια, τα φίλτρα των social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, και παρόλο που πολλές φορές είναι παραπλανητικά και σύμφωνα με έρευνες, έχουν άμεση σχέση με τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, κάθε νέο φίλτρο που κυκλοφορεί «τρέχουμε» να το δοκιμάσουμε.

Το TikTok ανανεώνει συνεχώς τα φίλτρα του και το τελευταίο - που μάλιστα έχει γίνει viral - είναι περισσότερο funny παρά παραπλανητικό, αναδεικνύει τη φυσική μας ομορφιά και ανατρέπει τη φιλτραρισμένη αισθητική.

Viral στο TikTok ο χυμός aloe vera - Οι ευεργετικές ιδιότητές του

Το φίλτρο που έχει ξετρελάνει τους χρήστες

Οι TikTokers, λοιπόν, ξεκινούν τα βίντεό τους χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο (συνήθως το φίλτρο smokey eye, το οποίο προσθέτει ψεύτικες βλεφαρίδες και εξαφανίζει τις ατέλειες) και στη συνέχεια το αφαιρούν, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό τους χωρίς φίλτρο.

Τα βίντεο έχουν οριστεί για το τραγούδι «Tear in My Heart» των Twenty One Pilots, με τους στίχους: «Τα τραγούδια στο ραδιόφωνο είναι εντάξει, αλλά το γούστο μου στη μουσική είναι το πρόσωπό σου».

@ozzybris #filtersareunhealthy @ozzybris ♬ Tear in My Heart - twenty one pilots

Ο ήχος του TikTok έχει ήδη πάνω από 270 χιλιάδες βίντεο, με τη διάσημη TikToker Charli D'amelio να συμμετέχει την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύοντας ένα «πριν και μετά το μακιγιάζ« βίντεο. Με πάνω από 9 εκατομμύρια προβολές, οι θαυμαστές της D’amelio την επαίνεσαν για τη συμμετοχή της στο trend. «Φαίνεται όμορφη με και χωρίς μακιγιάζ», έγραψε ένας, με έναν άλλο χρήστη να σχολιάζει: «Σε ευχαριστούμε που είσαι τόσο αληθινή».

@charlidamelio

 

♬ Tear in My Heart - twenty one pilots

Αν και αμφιβάλλουμε αν αυτό το επαναστατικό trend θα σημάνει το τέλος των φίλτρων, πρόκειται για μία από τις πιο ευχάριστες και υγιείς στιγμές του TikTok μέχρι σήμερα, ενώ χρησιμεύει ως μια σημαντική υπενθύμιση ότι δε χρειαζόμαστε μακιγιάζ ή φίλτρα για να δημοσιεύσουμε ένα ωραίο βίντεο ή να είμαστε όμορφες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Facebook έφτιαξε... TikTok και ο λόγος αποκαλύφθηκε

12-3-30 πάμε - Το workout trend που έχει κατακτήσει το TikTok είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις