Το ηχηρό μήνυμα της Selena Gomez για το body shaming θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση

Η ηθοποιός-τραγουδίστρια έδωσε αφοπλιστική απάντηση σε όσους σχολίαζαν αρνητικά την εικόνα της.

Η Selena Gomez διάβασε αρκετά σχόλια τελευταία για το σώμα της από αγνώστους στο διαδίκτυο. Η 29χρονη τραγουδίστρια θέλησε να δώσει την απάντησή της μέσα από ένα βίντεο στο TikTok λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ λοιπόν να μείνω αδύνατη, αλλά πήγα στον Jack in the Box και πήρα τέσσερα tacos, τρία ρολά αυγών, ροδέλες κρεμμυδιού και ένα πικάντικο σάντουιτς κοτόπουλου».

Η απάντηση της Selena Gomez στις κριτικές για την εικόνα της

https://www.instagram.com/p/CcGNlEErhSN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Selena έχει δεχθεί σκληρή κριτική στο παρελθόν για την εικόνα της και έχει ακούσει πολλά πικρόχολα σχόλια. Γεμάτη αυτοπεποίθηση η ηθοποιός δήλωσε: «Αλλά ειλικρινά, δεν με νοιάζει το βάρος μου γιατί έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι το σχολιάζουν. Είσαι πολύ αδύνατη, είσαι πολύ εύσωμη, αυτό δεν ταιριάζει. Είμαι τέλεια όπως είμαι».

Σε μια παλαιότερη συνέντευξή της στο Cosmopolitan, η Gomez μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για την ασθένειά της (πάσχει από λύκο). «Έχω λύκο, οπότε αυξομειώνεται το βάρος μου πολύ, οπότε έπρεπε να μάθω πολύ νωρίς να είμαι αναίσθητη στα αρνητικά σχόλια για το βάρος μου όταν πρόκειται για αυτό το θέμα και να καταλάβω ότι δεν έχει σημασία», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Cbx80EjOUmo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Cara Delevingne στο «Only Murders in the Building» - Η Selena Gomez πετάει από χαρά

Η Selena είχε κάνει αποχή παλαιότερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ανάρρωνε από την μεταμόσχευση νεφρού ωστόσο φέτος έχει κάνει δυναμικό comeback. «Έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη, είμαι πιο παρών, συνδέομαι περισσότερο με κόσμο. Με κάνει να νιώθω φυσιολογική», είπε πρόσφατα η 29χρονη στο Good Morning America.

«Υπήρχε μια ολόκληρη περίοδος στη ζωή μου που νόμιζα ότι χρειαζόμουν μακιγιάζ και δεν ήθελα ποτέ να με δουν χωρίς αυτό. Μεγαλώνοντας τόσο περισσότερο εξελίχθηκα και συνειδητοποιούσα ότι έπρεπε να πάρω τον έλεγχο αυτού που ένιωθα. Ήθελα να μπορώ να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να νιώθω σιγουριά ότι είμαι αυτή που είμαι», έχει δηλώσει η Selena, παραδίδοντας μαθήματα αυτοπεποίθησης.

Πηγή κεντρικής: selenagomez



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Bottleneck bangs: H Selena Gomez έκανε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

H Selena Gomez ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε μια από τις πιο κλασικές ταινίες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved