Makenzie Thompson: Η 18χρονη που σπάει κάθε ρεκόρ - Έγινε δεκτή σε 49 πανεπιστήμια

Η μαθήτρια από την Georgia των ΗΠΑ πήρε υποτροφίες ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Η 18χρονη Makenzie Thompson δεν σχεδίαζε ποτέ να αναζητήσει το μέλλον της σε 50 πανεπιστήμια ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Η νεαρή αριστούχος παρακολούθησε κολλεγιακές εκθέσεις και έλαβε απαλλαγές από τα δίδακτρα ενώ λίγο αργότερα κατέληξε να κάνει αίτηση σε 51 πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Η Makenzie Thompson σπάει κάθε ρεκόρ

https://www.instagram.com/p/CWRXVNVpWEv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Thompson αποτελεί υπόδειγμα μαθήτριας και είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει τους κόπους της να ανταμείβονται. «Χωρίς διαχείριση χρόνου ή χωρίς να γνωρίζω πώς να κάνω πολλαπλές εργασίες, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Η οικογένεια μου είναι εκστασιασμένη», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή μαθήτρια στο CNNi. «Η οικογένειά μου είναι εκστασιασμένη. Λαμβάνοντας 49 αποδοχές και υποτροφίες ύψους 1,3 εκατομμυρίων είναι απλά wow», συμπλήρωσε.

Η Thompson ήταν η πρόεδρος της ανώτερης τάξης της στο γυμνάσιο Westlake στην Ατλάντα, επικεφαλής της χορευτικής ομάδας Blue Reign, αντιπρόεδρος του Beta Club (ένας οργανισμός κοινοτικής υπηρεσίας) και διευθύντρια μπέιζμπολ πανεπιστημίου. Είναι επίσης μέλος της Εθνικής Εταιρείας Τιμών και του χορού και των τεχνών.

https://www.instagram.com/p/CbI_Xuopqw7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Anne Hampson Boatwright, υπεύθυνη σχέσεων για τα μέσα ενημέρωσης στα σχολεία Fulton County, επιβεβαίωσε ότι η Thompson έγινε δεκτή σε 49 κολέγια. Τελικά, η Thompson επέλεξε το Tuskegee University, ένα ιστορικό πανεπιστήμιο στην Αλαμπάμα. Όταν επισκέφτηκε την πανεπιστημιούπολη, «Mου έδωσε την αίσθηση ότι ήμουν στο σπίτι», είπε η Thompson.

Πήζεις πάλι στο διάβασμα; 7 ιδέες διακόσμησης του γραφείου που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Το 2023 η Thompson θα σπουδάσει επιστήμη των ζώων στο Πανεπιστήμιο Tuskegee έχοντας ως στόχο να γίνει κτηνίατρος. H νεαρή είναι μοναχοπαίδι, αλλά το σπίτι της ήταν γεμάτο ζώα (σκυλιά, ινδικά χοιρίδια, ψάρια και άλλα κατοικίδια). «Είμαι ενθουσιασμένη για ένα νέο περιβάλλον, νέο ξεκίνημα, φρέσκους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά. Η Thompson είναι πολύ χαρούμενη που γίνεται ανεξάρτητη και μαθαίνει ποια είναι πραγματικά.

Πηγή κεντρικής: forever.kenzie



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

18χρονος μαθητής από τη Θεσσαλονίκη κέρδισε υποτροφία σε Πανεπιστήμιο Αστροφυσικής των ΗΠΑ

Μη φρικάρεις με το διάβασμα - 6 tips για γρήγορη και αποδοτική μελέτη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved