Ένας δρόμος γέμισε με σοκολάτα στη Γερμανία και το θέαμα ήταν μοναδικό!

Ένα γλυκό ατύχημα στο Werl της Γερμανίας

Είναι κάποιες στιγμές που σκεφτόμαστε πόσο απίστευτο θα ήταν όλα γύρω μας να ήταν φτιαγμένα από σοκολάτα και -ανά διαστήματα- να τσιμπούσαμε το κάτι τις μας, όταν μια λιγούρα θα μας χτυπούσε την πόρτα. Το ξέρουμε ότι δεν είναι απαραίτητα ο,τι πιο υγιεινό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο, αλλά τι να κάνουμε που είναι σα να μας φωνάζει με το όνομά μας κάποιες φορές; Λίγες, όχι πολλές. Να την προσβάλλουμε και να την αγνοήσουμε;

Επειδή, όπως καταλαβαίνεις, είμαστε choco lovers, έφτασε στα μάτια μας κάτι που ίσως δεν πρόσεξες. Κάποιοι άνθρωποι στην πόλη του Werl της Δυτικής Γερμανίας, έζησαν κάτι από αυτό που περιγράψαμε παραπάνω και είδαν έναν δρόμο να γεμίζει ρευστή σοκολάτα! Ναι, καλά άκουσες. Όπως αναφέρει το NBC News, μιλάμε για περίπου έναν τόνο σοκολάτας να ξεχειλίζει στον δρόμο, από τη δεξαμενή της αυλής μίας τοπικής εταιρίας, που έφτιαχνε ρευστή σοκολάτα.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν να τον κλείσουν -για να μη γίνει και κανένα ατύχημα- και φτυάρισαν τη σοκολάτα στο πλάι, μέχρι να έρθει η εταιρεία καθαρισμού και να καθαρίσει τον δρόμο.

Δεν ξέρουμε αν οι πυροσβέστες δοκίμασαν το μείγμα, αλλά ο πειρασμός θα ήταν σίγουρα μεγάλος. Τι λες;



Διάβασε επίσης: Φτιάξε την πιο νόστιμη ζεστή σοκολάτα με δύο υλικά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved