Το πρόγραμμα γυμναστικής της Sydney Sweeney είναι για σένα που θες τέλειους κοιλιακούς

Η διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η Sydney Sweeney.

Αν κάποια από εμάς πει ότι δε θαυμάζει τους κοιλιακούς της Sydney Sweeney, το πιθανότερο είναι να λέει ψέματα... Εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι ένα κορίτσι που διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα του Hollywood.

Παρά τη δημοτικότητά της και τη γρήγορη άνοδο στην καριέρα της, η Sydney παραμένει αληθινή, ειλικρινής και προσγειωμένη. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, δε δίστασε να μιλήσει δημόσια για τους αγώνες που έχει δώσει προκειμένου να αγαπήσει το σώμα της και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Στο παρελθόν, η ηθοποιός αντιμετώπιζε σωματική δυσμορφία και μάλιστα δεχόταν bullying για το σώμα της στο γυμνάσιο. Ο ρόλος της ως Cassie στη σειρά «Euphoria» ήταν κάτι που τη βοήθησε να αγκαλιάσει και να αγαπήσει πραγματικά το σώμα της.

Κάν' το όπως η Zendaya! Το πρόγραμμα γυμναστικής και η διατροφή της είναι τόσο cool όσο η ίδια


Η Sydney αγαπά τον εαυτό της και το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από μικρές αλλά σπουδαίες πράξεις self-care. Η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά της και αν θέλεις να μάθεις πώς η 24χρονη φροντίζει τον εαυτό της, απλά συνέχισε να διαβάζεις!


https://www.instagram.com/p/CayGNPfP3cO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διατροφή της Sydney Sweeney

Πρωινό:

Στο Sydney αρέσουν πολύ τα μούρα και συνήθως τα εντάσσει στο πρωινό της γεύμα. Επίσης, λατρεύει τα κρουασάν και τα cinnamon toasts.

Μεσημεριανό:

Όταν είναι σε διακοπές, η Sydney συνηθίζει να τρώει πίστα με λαχανικά. Αν θέλει να φάει κάτι στα γρήγορα, θα προτιμήσει ένα σάντουιτς με κοτόπουλο.

https://www.instagram.com/p/BzbFXRehbCl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βραδινό:

Η Sydney λατρεύει τα φαγητά που έχουν τρούφα. Για βραδινό συνήθως επιλέγει μπιφτέκια με τρόυφα και πατάτες σαν συνοδευτικό.

Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η Sydney Sweeney

Γενικά, η Sydney ακολουθεί μια ευέλικτη προσέγγιση στις προπονήσεις της. Περπατάει, πηγαίνει για τρέξιμο, ασχολείται με πολεμικές τέχνες, αλλά και με τη γιόγκα.

https://www.instagram.com/p/Bh6_JqbgYgp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Cardio:

Η Sydney λατρεύει το περπάτημα. Όταν έχει καλή μέρα, η ηθοποιός διανύει τουλάχιστον 6 χιλιόμετρα περπατώντας. Εκτός από τις βόλτες, στη Sydney αρέσει να τρέχει όταν έχει χρόνο και ενέργεια. Το τρέξιμο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάψεις πολλές θερμίδες, γι' αυτό ένταξέ το κι εσύ στην καθημερινότητά σου!

Προπονήσεις στο σπίτι:

Όταν η Sydney βρίσκει ελεύθερο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά της, κάνει γυμναστική στο σπίτι παρακολουθώντας σχετικά βίντεο. Οι προπονήσεις της περιλαμβάνουν τις εξής κινήσεις:

  • Burpees με μπάλα bosu
  • Καθίσματα
  • Tire flips
  • Ασκήσεις χεριών με βαράκια


Πολεμικές τέχνες και πυγμαχία:

Η Sydney ξεκίνησε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες στην ηλικία των 14. Στην πραγματικότητα, είναι εκπαιδευμένη μαχήτρια MMA! Όταν ήταν 18 ετών, κέρδισε την πρώτη θέση σε έναν διαγωνισμό εναντίον ανδρών, που είχαν υψηλότερο βάρος από την ίδια! Δεν είναι φοβερό;

Η ηθοποιός συνεχίζει να κάνει πολεμικές τέχνες σήμερα. Μία από τις αγαπημένες της μορφές πολεμικών τεχνών είναι η πυγμαχία. Λόγω όλων των πλεονεκτημάτων της, η πυγμαχία είναι μια αρκετά δημοφιλής μορφή άσκησης μεταξύ διασημοτήτων και μοντέλων. Stars όπως η Zoe Saldana και η Courtney Cox χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο άθλημα για να παραμένουν σε φόρμα.

Πηγή φωτογραφιών: @sydney_sweeney

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μην ακούς κανέναν! Στη Sydney Sweeney έλεγαν ότι δεν θα κάνει ποτέ τηλεόραση και τώρα είναι... star

Η Sydney Sweeney έβαψε τα μαλλιά της χάλκινα και είναι ίδια με την Daphne Bridgerton

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved