Αυτή η κοπέλα φόρεσε ένα μόνο φουστάνι για έναν ολόκληρο χρόνο και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει

Δες και τα 365 outfits με μόνο ένα φόρεμα

Εάν δεν είναι αυτό οικονομία τότε τι είναι; H Sheena άφησε την δουλειά της το 2009 και ξεκίνησε ένα project το οποίο διήρκησε έναν ολόκληρο χρόνο. H Sheena Matheiken φόρεσε για έναν χρόνο το ίδιο φόρεμα αλλά κατάφερε να δημιουργεί κάθε μέρα εντελώς διαφορετικά looks. Η κοπέλα κατέγραφε κάθε μέρα τα σύνολα που δημιουργούσε και πραγματικά μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είχε ως βασικό ρούχο ένα μαύρο φόρεμα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι μεγάλο παράδειγμα εφευρετικότητας.

Ας επηρεαστούμε λοιπόν εμείς από αυτή την ενέργεια και να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε διαφορετικά outfits με τα ίδια ρούχα και να μην λέμε τόσο εύκολα δεν έχω τίποτα να βάλω.

Αυτή η ενέργεια πρέπει να μας κάνει να σκεφτόμαστε λίγο πιο οικολογικά. Στις μέρες μας όπου ο υπερκαταναλωτισμός βασιλεύει πρέπει να κάτσουμε λίγο και να αναλογιστούμε πόσο νερό και πρώτες ύλες σπαταλούνται για ένα t-shirt που τελικά δεν μας πολυάρεσε.

Από την πρωτοβουλία της Sheena έχει ξεκινήσει ένα κίνημα το uniform project. Kοπέλες από όλο τον κόσμο προσπαθούν να κάνουν το ίδιο.

Μετά το βίντεο, νομίζω θα είστε λίγο πιο προσεκτικές και εφευρετικές.


Uniform Project Picture Book from Uniform Project on Vimeo.


Δες ακόμα 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να προσέξεις το εαυτό σου πιο πολύ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved