BLACKPINK: Η Rosé τώρα και food vlogger - Ακόμα να φτιάξεις την πρώτη της συνταγή;

Η Rosé αναβίωσε το ανενεργό YouTube channel της με ένα πολύ γλυκό baking vlog!

Η Rosé των BLACKPINK δημοσίευσε επιτέλους το πρώτο της vlog στον λογαριασμό της στο YouTube που δημιούργησε πριν από έναν χρόνο. Οι stars είναι τελικά ακριβώς όπως εμείς: αναβάλλουν συνεχώς τα προσωπικά τους projects! Η Rosé χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα για να στρέψει την προσοχή της στον ανενεργό της λογαριασμό.

Το βίντεό της όμως άξιζε την αναμονή. Η Rosé δημοσίευσε ένα Instagram Story ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για την υπομονή τους. «Blinks, σας ευχαριστώ που με περιμένατε τόσο υπομονετικά. Λυπάμαι που σας ανησύχησα. Είμαι καλά», ξεκινάει το μήνυμά της. «Ετοίμασα κάτι... Ελπίζω να το απολαύσετε όλοι! Είναι το πρώτο μου vlog, οπότε να είστε ευγενικοί».

billie_eilish_mageiriki.jpg

Μπορείς κι εσύ να φτιάξεις τα αγαπημένα vegan πιάτα της Billie Eilish

Όσα είδαμε στο vlog της

Το επίκεντρο του blog της Rosé είναι το baking. Στο κανάλι της, Rosesarerosie, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να μαθαίνει πώς να φτιάχνει madeleines ή αλλιώς μαντλέν (μικρό κεκάκι της γαλλικής κουζίνας). Ξεκινά το βίντεο αναδεικνύοντας το σύνολό της, το οποίο δήλωσε ότι είναι μια Madeline-εμπνευσμένη εμφάνιση. Το σχεδόν 10λεπτο βίντεο έχει ήδη περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές σε μόλις δύο ημέρες. «Αυτό ήταν το πρώτο μου baking vlog! … Ελπίζω να σας άρεσε», σχολίασε η Rosé στο βίντεο.



Η Rosé παρακολουθεί μαθήματα μαγειρικής εδώ και αρκετό καιρό. Αν και έχει κοινοποιήσει μόνο ένα vlog στο YouTube, στο Instagram έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της και άλλα πράγματα που μαγείρεψε τον τελευταίο καιρό. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε άλλον ένα χρόνο μέχρι η pop star να κυκλοφορήσει το επόμενό της βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CXa2iTIhBu1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @roses_are_rosie

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved