Κάν' το όπως η Zendaya! Το πρόγραμμα γυμναστικής και η διατροφή της είναι τόσο cool όσο η ίδια

Όλα όσα γνωρίζουμε για το πώς διατηρείται σε φόρμα η Zendaya.

Από την υπέροχη ερμηνεία της ως Rue στη σειρά «Euphoria» μέχρι τους κινηματογραφικούς της ρόλους δίπλα σε ηθοποιούς όπως ο Tom Holland και ο Timothee Chalamet, το όνομα της Zendaya ακούγεται παντού τελευταία και είναι ένα από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα του Hollywood. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που πολλές από εμάς ενδιαφερόμαστε να μάθουμε... πώς διατηρείται σε φόρμα η Zendaya.

dua lipa

Το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της Dua Lipa για να διατηρεί το σώμα της

Λοιπόν, δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι πια, αφού κάναμε όλη τη δουλειά για εσένα και θα σου αποκαλύψουμε τα πάντα σχετικά με το πώς διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της η 25χρονη.

https://www.instagram.com/p/CXPSoIMLN3h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις αγαπημένες της προπονήσεις μέχρι τα διατροφικά της μυστικά, εδώ θα μάθεις όλα όσα θέλεις να ξέρεις. Αλλά πρώτα, να σου υπενθυμίσω ότι κάθε σώμα είναι υπέροχο και καθεμιά από εμάς είναι μοναδική και ξεχωριστή. Γι' αυτό σε καμία περίπτωση μην αισθανθείς πίεση να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση. Να είσαι ευχαριστημένη με αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη. Η αυτοπεποίθηση είναι το ήμισυ του παντός, girl!

Οι ασκήσεις που βοηθούν τη Zendaya να διατηρείται σε φόρμα

Circuits:

Σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο παρελθόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Zendaya εθεάθη να συμμετέχει σε μια αρκετά έντονη προπόνηση HIIT, η οποία περιλαμβάνει τις ακόλουθες κινήσεις:

  • Ανύψωση χεριών με ιμάντες TRX
  • Bicycle crunches
  • Laps
  • Κάμψεις
  • Leg raises
  • Pop squats
  • Wacky jacks
  • Καθίσματα με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων
  • Lunges
https://www.instagram.com/p/BK3V3WtArX1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι διατροφή ακολουθεί η Zendaya

Πρωινό:

«Θα φάω πρωινό, αλλά πρέπει να έχει λίγη κρέμα φουντουκιού: τηγανίτες, μούρα και κρέμα φουντουκιού», είχε πει η Zendaya σε συνέντευξή της στο Harper's Bazaar το 2017.

Η κρέμα φουντουκιού δεν είναι μία ιδιαίτερα υγιεινή επιλογή λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε ζάχαρη, ωστόσο η Zendaya ισορροπεί το γεύμα της με φρούτα (μούρα).

Μεσημεριανό:

Η Zendaya λατρεύει το ramen με καυτερή σάλτσα, ωστόσο φροντίζει η μάρκα ramen που επιλέγει να είναι χορτοφαγική για να αποφύγει τον ζωμό κότας.

Αν και η Zendaya έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, αποφεύγει την κατανάλωση καφέ, αναψυκτικών και ενεργειακών ποτών. Αντλεί την ενέργειά της από τη δουλειά της και το self-care.

Όσο για το αγαπημένο της μεσημεριανό ποτό; Σπιτικός χυμός, ή πιο συγκεκριμένα, λεμονάδα!



Βραδινό:

Η Zendaya δεν είναι λάτρης της μαγειρικής, αλλά θα φτιάξει τις δικές της εποχιακές σαλάτες για δείπνο. Το αγαπημένο της βραδινό γεύμα το καλοκαίρι είναι η ρυζοσαλάτα. Χρησιμοποιεί καστανό ρύζι, ζωμό λαχανικών, κρεμμύδι, κολοκυθάκια, μανιτάρια, καρότα, χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο.

Αν, όμως, βαριέται να μπει στην κουζίνα, η Zendaya θα παραλείψει τη σαλάτα και θα παραγγείλει φαγητό απ' έξω, το οποίο όμως θα είναι σίγουρα χορτοφαγικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Copy the nail look! H Zendaya με το απόλυτο κόκκινο μανικιούρ -10 βερνίκια για σένα

Η Zendaya... σαν star του παλιού σινεμά! Η super chic εμφάνιση στην πρεμιέρα του Euphoria

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved