Έρχεται το reboot του Pretty Little Liars: Original Sin - Όσα πρέπει να ξέρεις

H επόμενη γενιά των Little Liars έρχεται.

Έχεις δει το αρχικό Pretty Little Liars; Εγώ τουλάχιστον μεγάλωσα με αυτήν τη σειρά. Το PLL ήταν βασισμένο στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Sara Shepard και ακολουθούσε τέσσερις μαθήτριες λυκείου οι οποίες, μετά την εξαφάνισή της φίλης τους, αρχίζουν να λαμβάνουν απειλές από έναν μυστηριώδη χαρακτήρα που έφερε το όνομα Α.

https://www.instagram.com/p/B2UwvJigwQq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σειρά προβλήθηκε από το 2010 μέχρι το 2017 και παραμένει μέχρι και σήμερα η Νο. 1 σειρά του Freeform. Η σειρά απέκτησε και δύο spinoff - το «Ravenswood» το 2013, και το «Pretty Little Liars: The Perfectionists» το 2019 – αλλά και οι δύο σειρές διήρκεσαν μόνο μία σεζόν. Τώρα μια νέα ιστορία εισέρχεται στο Universe του PLL και είμαστε πολύ ενθουσιασμένες.



Το Pretty Little Liars: Original Sin ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2020. Θα κάνει πρεμιέρα φέτος και αυτή τη φορά δεν κρατάμε κανένα μυστικό. Έχουμε συγκεντρώσει για εσένα παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το πολυαναμενόμενο reboot.

teen_wolf_tainia.jpg

Έρχεται το απόλυτο crush - O Tyler Posey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για την ταινία Teen Wolf

Η πλοκή του Pretty Little Liars: Original Sin

Η σύνοψη του reboot είναι η εξής: «Πριν από 20 χρόνια, μια σειρά από τραγικά γεγονότα στιγμάτισε την πόλη του Millwood. Σήμερα, μια ομάδα διαφορετικών εφήβων κοριτσιών – οι νέες Pretty Little Liars – βρίσκονται βασανισμένες από έναν άγνωστο και καλούνται να παλέψουν για μια αμαρτία που διέπραξαν οι γονείς τους, αλλά και οι ίδιες, πριν από δύο δεκαετίες».
Η σειρά προβλέπεται να είναι πιο σκοτεινή και τρομακτική από την αρχική, κάτι που είναι λογικό καθώς έχει γραφτεί από τους δημιουργούς και εκτελεστές παραγωγούς Roberto Aguirre-Sacasa («Riverdale») και Lindsay Calhoon Bring («Chilling Adventures of Sabrina»).

Το cast του Pretty Little Liars: Original Sin

Οι 5 Little Liars στο reboot θα είναι οι Imogen, Tabby, Noa, Faran και Minnie, που θα υποδυθούν οι Bailee Madison, Chandler Kinney, Maia Reficco, Zaria και Malia Pyles αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις περιγραφές των χαρακτήρων τους, καθεμία από τις Liars κρύβει το δικό της μυστικό.

Η Bailee Madison θα υποδυθεί την Imogen, η οποία θα οδηγήσει στην αποκάλυψη του «Α», καθώς παλεύει για τη ζωή της και τις ζωές των φίλων της.

Η Chandler Kinney θα υποδυθεί την Tabby, μια «λάτρη των ταινιών τρόμου» και φιλόδοξη νεαρή που ασχολείται με τη σκηνοθεσία. Η Maia Reficco θα υποδυθεί τη Noa, μια κοπέλα που εργάζεται σκληρά για να επαναφέρει τη ζωή της στην κανονικότητα, μετά από ένα καλοκαίρι που πέρασε στο αναμορφωτήριο.

https://www.instagram.com/p/CX8L739L2HF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο χαρακτήρας της Zaria είναι η Faran, μια ταλαντούχα μπαλαρίνα αποφασισμένη να φύγει από το Millwood. Η Malia Pyles υποδύεται τη Minnie, τη νεότερη από τις 5 Little Liars.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, οι θαυμαστές της σειράς μπορούν να την αναμένουν μέσα στο καλοκαίρι του 2022. Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2021 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα στη Νέα Υόρκη.

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις μερικές φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @baileemadison

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved