Έρχεται το απόλυτο crush - O Tyler Posey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για την ταινία Teen Wolf

Η αναβίωση της ταινίας έρχεται πέντε χρόνια μετά το τέλος της ομώνυμης σειράς του MTV.

Έρχεται το απόλυτο crush - O Tyler Posey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για την ταινία Teen Wolf

Η γνωστή σειρά φαντασίας του MTV, Teen Wolf, ολοκληρώθηκε με το 100o και τελευταίο του επεισόδιο το 2017. Μετά από 5 χρόνια, η σειρά θα επιστρέψει με τη μορφή ταινίας. Σύμφωνα με το Variety, ο δημιουργός της σειράς Teen Wolf, Jeff Davis, συνεργάστηκε με την Paramount Plus για να δημιουργήσει το revival.

Θέλεις να μάθεις τι θα περιλαμβάνει η επερχόμενη ταινία; Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την ταινία Teen Wolf .

Η πλοκή

Μια πανσέληνος ανατέλλει στο Beacon Hills και μαζί της θα αναδυθεί και κάτι τρομακτικό. Οι λύκοι ουρλιάζουν για άλλη μια φορά, ζητώντας την επιστροφή των banshees, των werecoyotes, των hellhounds, των kitsunes και κάθε άλλου shapeshifter. Όμως, μόνο ένας λυκάνθρωπος όπως ο Scott McCall (Posey), που παραμένει Άλφα, μπορεί να συγκεντρώσει νέους συμμάχους και να ενώσει ξανά έμπιστους φίλους για να επιτεθούν σε έναν από τους πιο ισχυρούς εχθρούς που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ.

tainies_dekaetia_2000_poy_prepei_na_deis6.jpg

Old school movies! Οι 8 καλύτερες ταινίες της δεκαετίας του ’00 που πρέπει να δεις έστω και μία φορά

Το cast της ταινίας

Σύμφωνα με το Variety, οι ηθοποιοί που θα επιστρέψουν θα είναι οι Crystal Reed ως Allison, Tyler Posey ως Scott McCall, Holland Roden ως Lydia Martin, Shelley Hennig ως Malia Tate, Orny Adams ως Coach Bobby Finstock, Linden Ashby ως Sheriff Noah Stilinski, J.R. Bourne ως Chris Argent, Seth Gilliam ως Dr. Alan Deaton, Colton Haynes ως Jackson Whittemore, Ryan Kelley ως Deputy Jordan Parrish, Melissa Ponzio ως Melissa McCall και Dylan Sprayberry ως Liam Dunbar.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η ταινία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @teenwolf

Διάβασε επίσης: