Ήρθε το τέλος του φλερτ; Η νέα αλλαγή στο Instagram θα σε… βάλει σε σκέψεις

Αντίο reactions, καλώς ήρθες Like!

Ας μη λέμε ψέματα! Τα social media είναι βασικό μέρος της καθημερινότητάς μας και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους.

Κατ’ αρχάς, είναι τάση, όλοι έχουν Instagram, TikTok, Facebook και τα άλλα μέσα, έχει πλάκα και ενδιαφέρον να παρακολουθείς τι κάνουν celebrities και φίλοι σου, ενώ είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις ατελείωτο flirting με τα πιθανά crushes που εμφανίζονται στη ζωή σου κατά καιρούς.

insta story expert

Πώς θα απογειώσεις τα Instagram stories σου - Όλα τα μυστικά

Αυτό το τελευταίο, όμως, ίσως και να σε δυσκολέψει από εδώ και στο εξής! Τι εννοώ; Ότι ήρθε μια αλλαγή στο Instagram που μπορεί και να σε μη σε ξετρελάνει.

Η νέα αλλαγή στο Instagram

Θυμάσαι που μόλις έβλεπες κάποιο Insta Story είχες την επιλογή του reaction; Μπορούσες να βάλεις καρδούλα, emoji που κλαίει από τα γέλια, emoji που είναι έξαλλο και άλλα πολλά.

insta

Ναι, καλά κατάλαβες! Μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο γιατί πρέπει να ξεχάσεις τα reactions στο Instagram. Ήρθε η κατάργησή τους και το μόνο που έμεινε είναι η επιλογή του Like κάτω και δεξιά στην οθόνη του κινητού.

«Πλέον μπορείτε να δηλώνετε ότι σας αρέσουν ιστορίες. Αντιδράστε σε ιστορίες χωρίς να στείλετε μήνυμα. Μόνο το άτομο που κοινοποιεί την ιστορία μπορεί να δει ότι δηλώσατε ότι σας αρέσει», γράφει η ειδοποίηση που λαμβάνουν οι χρήστες του Instagram.

Ήρθε το τέλος του flirting στο Instagram;

Και τώρα εμείς αναρωτιόμαστε! Μήπως ήρθε το τέλος του φλερτ με αυτήν τη νέα αλλαγή στο Instagram; Μήπως είχε περισσότερη πλάκα να κάνεις «παιχνίδι» με το crush σου χρησιμοποιώντας τα reactions;



Εσένα πώς σου φαίνεται η επιλογή του Like; Ξενέρωτη or not;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved