Μην τα πετάξεις! Πώς θα κάνεις τα ασημένια κοσμήματά σου να λάμψουν ξανά

Έχεις ασημένια κοσμήματα  που όμως έχουν χάσει την αρχική τους λάμψη; Μην τα πετάξεις. Υπάρχει τρόπος να τα κάνεις όπως παλιά!

Είσαι λάτρης των κοσμημάτων; Τότε αυτό το κείμενο σίγουρα είναι για σένα, girl και θα σου φανεί πολύ χρήσιμο! Στη συλλογή σου, είμαι βέβαιη ότι θα έχεις ασημένια δαχτυλίδια, βραχιόλια και κολιέ που ίσως δεν φοράς και τόσο συχνά. Έχεις και αυτά όμως που κυριολεκτικά, έχουν γίνει ένα με το σώμα σου, και δεν τα αποχωρίζεσαι ποτέ. Και στις δύο περιπτώσεις, μπορεί να έχεις παρατηρήσει ότι η αρχική τους λάμψη έχει λίγο χαθεί, και αυτό είναι κάτι που σε χαλάει και ας μην το παραδέχεσαι.

Πάντως είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, don’t worry! Με την πάροδο του χρόνου, καθώς το ασήμι εκτίθεται στον αέρα, γίνεται ολοένα και πιο θαμπό και ίσως να αποκτά και μερικά σημάδια.

haileybieber 3

Η Hailey Bieber έφτιαξε την πιο εύκολη πίτσα - Η συνταγή που έγινε viral στο TikTok

Bye, bye σκουριά!

Σε καμία περίπτωση μη σου περάσει η ιδέα από το μυαλό, να τα πετάξεις. Υπάρχει λύση να επαναφέρεις το αγαπημένο σου, ασημένιο κόσμημα στο αρχικό του χρώμα και να ξαναποκτήσει εκείνη τη λάμψη που σε έκανε έτσι απλά να το «ερωτευτείς», και αυτό θα δούμε και μαζί σήμερα!

Ο καθαρισμός των ασημένιων κοσμημάτων δεν διαρκεί πολύ και υπάρχουν ορισμένες μέθοδοι που απαιτούν υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα και τα ασημένια αξεσουάρ σου θα ξεχωρίζουν και πάλι!

Just trust the… baking soda!

Η μαγειρική σόδα είναι το υλικό που θα κάνει τα ασημένια κοσμήματά σου και πάλι να λάμψουν. Ανακάτεψε μαγειρική σόδα και νερό για να σχηματίσεις μια πάστα και, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα μαλακό πανί για να τρίψεις το μείγμα σε ασημένια κοσμήματα.

https://www.instagram.com/p/CZi9FAzoh3_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά, καθάρισε τα κοσμήματά σου με νερό και πανί και άφησέ τα να στεγνώσουν. Εναλλακτικά, ρίξε σε ένα μπολ ξύδι με μαγειρική σόδα και βάλε μέσα στο μείγμα τα ασημένια κοσμήματά σου. Άφησε τα κοσμήματα να μουλιάσουν για περίπου τρεις ώρες.



Τέλος, αφαίρεσε τα κοσμήματα, ξέπλυνε τα καλά και στη συνέχεια σκούπισέ τα με ένα πανί. Voila! Τα κοσμήματά σου λάμπουν ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα κάνεις το προφίλ σου στο Instagram πιο aesthetic από ποτέ

Μην ακούς κανέναν! Στη Sydney Sweeney έλεγαν ότι δεν θα κάνει ποτέ τηλεόραση και τώρα είναι... star

Κι όμως! Μπορείς να καταφέρεις πολλά αρκεί... να πιστέψεις στον εαυτό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved