Το τοστ με αβοκάντο και αυγό είναι η τελευταία εμμονή του TikTok! Πώς θα το φτιάξεις

Αυτή είναι η πιο viral συνταγή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο TikTok!

Το TikTok έχει γίνει πλέον το βασικό μέσο για να μαθαίνουμε και να αντιγράφουμε τις πιο εύκολες και νόστιμες συνταγές.

Αυτή τη φορά, οι χρήστες έχουν πάθει εμμονή με την απόλυτη συνταγή για πρωινό ή brunch, η οποία δεν είναι άλλη από το τοστ με αβοκάντο και τριμμένο βραστό αυγό.

keikkaroto1

Πώς θα φτιάξεις το πιο ζουμερό carrot cake - H απόλυτη συνταγή

Η τάση του τριμμένου αυγού ήρθε για πρώτη φορά στο προσκήνιο τον περασμένο μήνα, όταν η TikToker Sarah Thomas-Drawbaugh έτριψε ένα βραστό αυγό πάνω από ένα κομμάτι τοστ.

Στη συνέχεια, ο Thomas-Drawbaugh δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο όπου φτιάχνει ένα τοστ με αβοκάντο και τριμμένο αυγό, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια φορές σε λιγότερο από έναν μήνα.

Από το αρχικό TikTok του Thomas-Drawbaugh, χιλιάδες βίντεο με το hashtag #gratedegg έχουν κοινοποιηθεί στην πλατφόρμα και έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 15 εκατομμύρια προβολές.

Tips για να φτιάξεις κι εσύ το τοστ με αβοκάντο και αυγό

Εάν θέλεις να φτιάξεις κι εσύ αυτή τη viral συνταγή και να το κάνεις με επιτυχία, θα πρέπει αρχικά να βεβαιωθείς ότι το αυγό σου είναι επαρκώς βρασμένο, ώστε να είναι αρκετά σφιχτό για να τριφτεί.

Για να προσθέσεις το κάτι παραπάνω σε αυτό το γεύμα, μπορείς να ρίξεις λίγη μαγιονέζα, μαργαρίνη ή ελαιόλαδο στο τοστ πριν προσθέσεις το αβοκάντο.



Όπως συμβαίνει με πολλές viral συνταγές του TikTok, έτσι και σε αυτήν έχεις την ελευθερία να την προσαρμόσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου. Μερικοί προτιμούν να πολτοποιούν το αβοκάντο στο τοστ αντί να το κόψουν σε φέτες, ενώ άλλοι προσθέτουν λίγο τριμμένο τυρί στο μείγμα των τριμμένων αυγών.

Εμείς με τη σειρά μας να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις κι άλλες ιδέες για να απολαύσεις το αγαπημένο μας αβοκάντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάνε χαμό! Τα μυστικά για να γίνει viral το video σου στο TikTok

Πώς θα φτιάξεις εύκολα λαχταριστό κέικ με μπανάνα- Η απόλυτη συνταγή

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved