Streaming time! 8 πρωτότυπες παραγωγές του Netflix που θα ανυπομονείς να δεις το 2022

Για να μην χρειαστεί ξανά φέτος να περάσεις ώρες ψάχνοντας για ταινία!

Ξέρω! Μαζί με το βραδινό σου θέλεις και μια παρέα. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια σειρά ή ταινία που θα βλέπεις όσο θα τρως τη σαλάτα ή... το burger σου. Ψάχνεις, ψάχνεις, ψάχνεις, αλλά δε βρίσκεις τίποτα.

Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις αυτές τις what-to-watch αποφάσεις λίγο πιο εύκολες, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να βρεις 8 από τις πολυαναμενόμενες πρωτότυπες παραγωγές του Netflix που θα κυκλοφορήσουν φέτος.


Αν και δεν έχουν όλες ακόμη ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας – το Netflix θέλει να μας βασανίζει – όλες οι ταινίες που ακολουθούν υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσουν το 2022. Από μια ταινία δράσης με star την JLo μέχρι και το sequel του Knives Out, αυτές είναι οι 8 ταινίες που μπορείς να αναμένεις φέτος.

oi_oktw_kaliteres_tainies_tromou_sto_netflix.jpg

Netflix: Οι 8 καλύτερες ταινίες τρόμου που θα σε κάνουν να ουρλιάξεις σίγουρα

The Adam Project

Κυκλοφορία: 11 Μαρτίου, 2022

Ο Ryan Reynolds πρωταγωνιστεί στο The Adam Project. Ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να αντιμετωπίσει τον πατέρα του (Mark Ruffalo) συνοδευόμενος από τον 13χρονο εαυτό του (Walker Scobell). Η Jennifer Garner υποδύεται τη μητέρα του χαρακτήρα και άλλα μέλη του καστ περιλαμβάνουν την Catherine Keener και τη Zoe Saldana.

https://www.instagram.com/p/CZgcCyULQE_

The Gray Man

Κυκλοφορία: TBD 2022

Στο Grey Man πρωταγωνιστούν αρκετά celeb crushes. Η ταινία θα ακολουθήσει την ιστορία του Court Gentry (Ryan Gosling), ενός πρώην πράκτορα της CIA γνωστός κι ως Grey Man, τον οποίο κυνηγά ένας πρώην συνάδελφός του, ο Lloyd Hansen (Chris Evans). Με budget που θα φτάνει τα 200 εκατομμύρια δολάρια, η ταινία αναμένεται να είναι η πιο ακριβή παραγωγή που έχει κάνει μέχρι σήμερα το Netflix.

https://www.instagram.com/p/CZhXmv1IysN

Knives Out 2

Κυκλοφορία: TBD 2022

Η ταινία Knives Out ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2019. Ο Daniel Craig επιστρέφει ως ντετέκτιβ Benoit Blanc για να λύσει ένα άλλο μυστήριο με ένα ολοκαίνουργιο καστ που περιλαμβάνει τους Dave Bautista, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr, Kate Hudson και Madelyn Cline.

https://www.instagram.com/p/CZhfbPbldxJ

Blonde

Κυκλοφορία: TBD 2022

Το Blonde είναι εν μέρει βιογραφικό, εν μέρει μυθοπλασία για τη ζωή της Marilyn Monroe. Βασίζεται στο μυθιστόρημα Blonde του 2000, της Joyce Carol Oates, και πρωταγωνιστεί η Ana de Armas.


The Mother

Κυκλοφορία: TBD 2022

Θέλεις να δεις μια ταινία δράσης με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez; Δες το The Mother, στο οποίο υποδύεται μία δολοφόνο που θέλει να προστατεύσει την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CViyWXfD6Qu

Texas Chainsaw Massacre

Κυκλοφορία: 18 Φεβρουαρίου, 2022

Το «Texas Chainsaw Massacre» του Netflix επανέρχεται πολύ καιρό μετά από το αρχικό «Texas Chainsaw». Η επίσημη περιγραφή του «Texas Chainsaw Massacre» στο Netflix γράφει το εξής: «Σε αυτό το σίκουελ, influencers που θέλουν να ξαναζωντανέψουν μια πόλη-φάντασμα του Τέξας αντιμετωπίζουν τον Λέδερφεϊς, έναν φονιά που φορά μια μάσκα από ανθρώπινο δέρμα». Πρωταγωνιστούν οι Elsie Fisher, Sarah Yarkin, Mark Burnham, Jacob Latimore, Moe Dunford, Olwen Fouéré, Alice Krige, Jessica Allain και Nell Hudson. Ο John Larroquette επιστρέφει στο franchise ως ο αφηγητής της νέας ταινίας (είχε τον ίδιο ρόλο στην αυθεντική ταινία το 1974).


White Noise

Κυκλοφορία: TBD 2022

Για το White Noise, ο σκηνοθέτης Noah Baumbach συνεργάζεται ξανά με τον πρωταγωνιστή του Marriage Story Adam Driver και την πραγματική του σύντροφο ηθοποιό/σκηνοθέτη, Greta Gerwig. Ο Driver και η Gerwig υποδύονται ένα ζευγάρι που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα μετά από ένα καταστροφικό γεγονός που πλήττει την πόλη τους.

The Bubble

Κυκλοφορία: TBD 2022

Εάν η λέξη «η φούσκα» φέρνει στο μυαλό σου τη συνεχιζόμενη πανδημία, τότε το έχεις πιάσει το νόημα. Αυτή η νέα κωμωδία από τον Judd Apatow αφορά μια ομάδα ηθοποιών που έχουν κολλήσει σε μια πανδημική φούσκα σε ένα ξενοδοχείο, ενώ προσπαθούν να κάνουν μια ταινία. Το καστ περιλαμβάνει τους Karen Gillan, Fred Armisen, Iris Apatow, Maria Bakalova, Keegan-Michael Key, Pedro Pascal και Leslie Mann.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @proxcinemente

Διάβασε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved