Κάνε χαμό! Τα μυστικά για να γίνει viral το video σου στο TikTok

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Ασχολείσαι σχεδόν όλη τη μέρα με το TikTok. Παραδέξου το! Όταν δεν έχεις σχολείο ή στα διαλείμματα συζητάς με τις κολλητές σου για την πλατφόρμα, μιλάτε για τα videos που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον, για το ποια TikToker λατρεύετε, αλλά και για τα videos που εσείς θέλετε να δημιουργήσετε.

Ας το, μην το πεις! Μπορώ να φανταστώ ποια είναι η δική σου μόνιμη απορία: πώς θα κάνεις viral το video σου στο TikTok! Πώς θα εκτοξεύσεις τα likes και θα μιλούν όλοι για σένα.

Mimi webb

Mimi Webb: Η 21χρονη TikToker που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των charts

Σου έχω τη λύση ή… μάλλον τα μυστικά για να εκτοξεύσεις το TikTok account σου σε χρόνο dt και να κάνεις viral το video σου. Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις;

#1 Περιόρισε τη διάρκεια του video

Οι χρήστες του TikTok θέλουν σύντομη πληροφορία! Θα δείξεις ένα make up, το νέο fashion hack που ανακάλυψες; Ό,τι κι αν θες να παρουσιάσεις στους TikTokers φίλους σου πρέπει να έχει μικρή διάρκεια.

#2 Προώθησε το video σου και σε άλλα social media

Μη μείνεις μόνο στο TikTok! Δημοσίευσε το video σου στο Instagram, στο Twitter και στο Facebook. Έτσι, θα αυξήσεις την απήχηση και θα είσαι σίγουρα πιο κοντά… στον στόχο σου!

#3 Να κάνεις post τακτικά

Να έχεις, δηλαδή, ένα… σταθερό ραντεβού με τους followers σου. Θα είναι μια φορά την εβδομάδα αυτό; Θα είναι περισσότερες; Αυτό εσύ θα το βρεις!

#4 Να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις

Το TikTok είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται στις τάσεις. Οπότε, θέλει και από σένα να… παρουσιάζεις τάσεις. Βρες, λοιπόν, ένα τραγούδι που παίζει πολύ τελευταία ή ένα background που είναι super duper και κάνε χαμό με το video σου.



#5 Μην αγνοείς τα hashtags

Πρόσθεσε στο βίντεο hashtags που να έχουν σχέση με το περιεχόμενό του και… μην τα λυπηθείς! Βάλε και πέντε και έξι!

Κάτσε, μη φεύγεις! Στην gallery θα βρεις κι άλλα μυστικά για να απογειώσεις το video σου στο TikTok.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved