Πώς θα δείχνουν τα αγαπημένα σου πλεκτά σαν καινούρια - Όλα τα tips

Κι όμως υπάρχει τρόπος και είναι αρκετά εύκολος.

Καθημερινά όλες θέλουμε μαλακά και ζεστά ρούχα για να μας κρατούν ζεστές. Τα μάλλινα πουλόβερ, τα ζιβάγκο και οι πλεκτές ζακέτες είναι μερικά από τα πιο ωραιότερα fashion items για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να δημιουργήσουν looks για κάθε περίσταση.

Δυστυχώς όμως το πλύσιμο, η λάθος αποθήκευση και άλλες καθημερινές μας συνήθειες, φθείρουν τα αγαπημένα μας πλεκτά και συχνά τα καταστρέφουν. Σήμερα είμαστε εδώ για εσένα αφού αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου τα πιο χρήσιμα και θαυματουργά tips που θα κάνουν τα ρούχα σου να δείχνουν και πάλι σαν καινούρια.



Απλά μυστικά για να δείχνουν τα πλεκτά σου σαν να τα αγόρασες χθες

https://www.instagram.com/p/CT6wpA9M5FS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Το συρτάρι είναι το μυστικό

Μην κρεμάς τα μάλλινα πουλόβερ σου σε κρεμάστρες γιατί σύντομα θα χάσουν τη φόρμα τους και θα δείχνουν σαν ξεχειλωμένα. Είναι καλύτερο να τα διπλώσεις όμορφα και να τα τοποθετείς απαλά σε κάποιο συρτάρι.

poulover6

2) Σωστή τοποθέτηση

Για όσο καιρό έχεις στην άκρη τα χειμερινά σου ρούχα, είναι προτιμότερο να αποθηκεύεις τα πλεκτά σε υφασμάτινες σακούλες και όχι σε πλαστικές για να είσαι απόλυτα σίγουρη ότι δεν θα μαζέψουν υγρασία.

3) Προσοχή στο πλύσιμο

Δες ξανά και ξανά την ετικέτα του πουλόβερ ή της ζακέτας σου για να βεβαιωθείς αν μπορείς να το πλύνεις στο πλυντήριο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν το ρούχο σου είναι μάλλινο ή συνθετικό, αφού το κάθε υλικό απαιτεί διαφορετικό τρόπο πλυσίματος για να παραμείνει στην αρχική του κατάσταση.



Πηγή κεντρικής: @lissyroddyy

dualipa

Η Dua Lipa μας δείχνει τον πιο cool τρόπο να φορέσουμε το αγαπημένο μας πουλόβερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς θα διπλώσεις τα πουλόβερ για να μην πιάνουν χώρο στην ντουλάπα (video)

Embellished sweater: Το πιο WOW trend στα πουλόβερ - Πώς θα το υιοθετήσεις τώρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved