11 locations της 2ης σεζόν του Emily in Paris που μπορείς και εσύ να επισκεφθείς

Βάλτα άμεσα στην travel list σου!

Η δεύτερη σεζόν της σειράς «Emily in Paris», η οποία έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου, περιλαμβάνει ακόμη πιο όμορφες τοποθεσίες γυρισμάτων από τον 1ο κύκλο. Η παραγωγή έκανε γυρίσματα στη Νότια Γαλλία, με τα τοπία να είναι άκρως εντυπωσιακά και οι παραλίες απλά μαγικές.

Πολλές από τις τοποθεσίες της 2ης σεζόν του Emily in Paris είναι εύκολο να εντοπιστούν λόγω της εμβληματικής αρχιτεκτονικής της πόλης. Η παραγωγή επίλεξε διάφορα σημεία στην Πόλη του Φωτός και εμείς συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας, που μπορείς να επισκεφθείς και εσύ όποτε θελήσεις. Φρόντισε λοιπόν άμεσα το επόμενο ταξίδι σου στο μαγικό Παρίσι και ανακάλυψε τα αγαπημένα locations της Emily.

Villefranche-sur-Mer

Η εκδρομή της Emily στο Saint-Tropez για ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο δεν ήταν ακριβώς στο Saint-Tropez, αλλά ήταν κοντά στο Βιλφράνς-συρ-Μερ και το Σεν-Ζαν-Καπ-Φερά. Υπήρξαν μερικές σκηνές που πράγματι γυρίστηκαν στο Saint-Tropez, αλλά αλλά μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έγινε σε αυτές τις μικρές πόλεις.

emily_in_paris11.jpg

8 σειρές που μπορείς να δεις αν λατρεύεις το «Emily in Paris»

Grand-Hotel du Cap-Ferrat

Το εκπληκτικό ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν οι Emily, Mindy και Camille στο Saint-Tropez είναι το Grand-Hotel du Cap-Ferrat στο Saint-Jean-Cap-Ferrat. Το πολυτελές ξενοδοχείο ανήκει στα Four Seasons.

Πάλωμα παραλία (Paloma Beach)

Οι σκηνές στο Laurent G's στο Saint-Tropez γυρίστηκαν σε ένα όμορφο beach club που ονομάζεται Paloma Beach στο Saint-Jean-Cap-Ferrat.



Senequier

Ένα από τα λίγα αληθινά σκηνικά του Saint-Tropez είναι αυτό το εστιατόριο, το Senequier.

Βερσαλλίες

Η σειρά γύρισε πράγματι αυτό το επεισόδιο στις Βερσαλλίες. Αυτό το παλάτι βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το τρένο από το Παρίσι.



Le Marche D'aligre

Όταν η Emily και ο Gabriel ψωνίζουν για το dinner party της, βρίσκονται στο Le Marche D'aligre, μια πολυσύχναστη αγορά στο 12ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Le Café Marly

Η Emily, η Camille και η Sylvie απολαμβάνουν ένα γεύμα έξω από το Λούβρο με τις εμβληματικές πυραμίδες του μουσείου στο βάθος. Κάθονται στο Le Café Marly.

Le Champo Cinema

Όταν ο Luc (Bruno Gouery) προσκαλεί την Emily σε μια ταινία, πηγαίνουν στο Le Champo Cinema. Μπορείς να βρείς αυτό το δημοφιλές θέατρο στο Καρτιέ Λατέν.

Tortuga Galeries Lafayette Paris Haussmann

Όταν η Emily μιλάει επιτέλους στην Camille για τον Gabriel, συναντιούνται στο Tortuga Galeries Lafayette Paris Haussmann με θέα το Palais Garnier στο βάθος.



Fontaine Saint-Michel

Η Mindy και η νέα της μπάντα εμφανίζονται ένα απόγευμα στο Fontaine Saint-Michel, που βρίσκεται στο έκτο διαμέρισμα του Παρισιού.

Le Château de Sonnay

Το Le Château de Sonnay χρησιμοποιείται ως το σκηνικό του σπιτιού των γονιών της Camille. Το όμορφο κτίριο βρίσκεται λίγες ώρες έξω από το Παρίσι και χρονολογείται εκατοντάδες χρόνια πίσω.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilyinparis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνεις χτένισμα για το Halloween; Κάν'το όπως... η Emily in Paris

Emily In Paris: Η γκαρνταρόμπα της 2ης σεζόν είναι γεμάτη designer looks

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved