Οι 5 επικρατέστερες θεωρίες για όσα θα συμβούν στην ταινία Spider-Man 4

Αν δεν έχεις δει την τρίτη ταινία που κυκλοφόρησε τώρα, καλύτερα να περιμένεις να τις διαβάσεις!

Τα καλά νέα: Το Spider-Man: No Way Home δεν θα είναι η τελευταία ταινία που θα δούμε τον Tom Holland ως Peter Parker στο σύμπαν της Marvel. Τα κακά νέα: δεν έχουμε ιδέα πότε θα βγει το Spider-Man 4 και ποια θα είναι η πλοκή. Το No Way Home περιλαμβάνει αρκετές μικρές σκηνές που μπορεί να υπονοούν τι θα ακολουθήσει στην επόμενη ταινία. Ρίξε μια ματιά σε μερικές από τις κορυφαίες θεωρίες και πες μας αν συμφωνείς.



1. Οι συνέπειες στον πλανήτη που ξέχασε τον Peter

Στο No Way Home, ο Peter Parker θυσιάζει τη δική του ευτυχία για να σώσει το σύμπαν, βάζοντας τον Doctor Strange να εκτελέσει ένα ξόρκι που διαγράφει τον Peter Parker από το μυαλό όλων στη Γη, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου. Αν και υπόσχεται στην MJ και στον Ned ότι θα τους βρει και θα τους εξηγήσει τα πράγματα, όταν πάει να το κάνει, βλέπει πόσο ειρηνική είναι η ζωή τους χωρίς τον Spider-Man και αποφασίζει να μην τους το πει και να τους κρατήσει ασφαλείς. Άρα στο Spider-Man 4 μπορεί να δούμε τον Peter να διστάζει να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στους φίλους και την κοπέλα του.

zendaya_tom_holland.jpg

Zendaya - Tom Holland: Η απαγορευμένη σχέση... τους έφερε κοντά!

2. Το Spider-Man 4 θα περιλαμβάνει τον Venom;

Στη mid-credits σκηνή του No Way Home, το αρχικό ξόρκι του Dr Strange έφερε στο MCU τον Eddie Brock και τον Venom. Πριν προλάβουν να κάνουν οτιδήποτε, το νέο ξόρκι του Strange στέλνει τον Eddie Brock πίσω στο δικό του σύμπαν, αφήνοντας όμως πίσω μία μικρή μάζα από τον Venom.

https://www.instagram.com/p/CU2qKgPtYjs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ο Venom θα αντιμετωπίσει τον Spider-Man στην καινούργια ταινία. Την τελευταία φορά που πολέμησαν αυτοί οι δύο ήταν στο Spider-Man 3 του 2007, την τελευταία ταινία με τον Tobey Maguire ως webslinger.



3. Το Spider-Man 4 θα μετατρέψει τον Ned σε εχθρό του Peter;

Υπάρχει μια σύντομη σκηνή στο No Way Home όπου ο Ned ρωτά τον Peter Parker του Tobey Maguire για την ιστορία του και αν είχε έναν καλύτερο φίλο. Ο Peter απαντά με μια σύντομη εξήγηση για το πώς είχε έναν καλύτερο φίλο (Harry Osborn), αλλά έγινε κακός και τελικά ο Peter τον σκότωσε καταλάθος. Ο Ned υπόσχεται αργότερα ότι δεν θα γίνει ποτέ κακός.

Το θέμα είναι ότι στα κόμικς αυτό ακριβώς συμβαίνει. Ο φίλος του Peter γίνεται ο νέος Hobgoblin. Αυτό συνέβη ως μέρος της έρευνας του Ned για τον Hobgoblin, γνωστό και ως Roderick Kingsley, καθώς του έκαναν πλύση εγκεφάλου για να πιστέψει ότι είναι ο πραγματικός εχθρός του Spider-Man.

4. Το Spider-Man 4 θα παρουσιάσει τον Miles Morales;

Εφόσον το No Way Home παρουσίασε τις άλλες εκδοχές του Spider-Man, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι το επόμενο λογικό βήμα θα ήταν να μεταφέρουν τον Miles Morales (τον Spider-Man στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 2018, Spider-Man: Into The Spider-Verse) από το σύμπαν των κινουμένων σχεδίων στο live-action. Δεδομένου ότι ο Tom Holland είπε ότι δεν θέλει να παίξει τον Spider-Man για πολύ καιρό, θα ήταν λογικό να αρχίσει να περνά τη σκυτάλη του Spider-Man και ο Miles είναι ο πιο πιθανός υποψήφιος.

5. Το Spider-Man 4 θα παρουσιάσει άλλους Spider-Heroes;

Ο Miles Morales δεν είναι η μόνη επιλογή. Θα μπορούσαμε να δούμε στην επόμενη ταινία όχι μόνο έναν νέο Spider-Man, αλλά και μια Spider-Woman; Σε μια ιστορία από τα κόμικς της Marvel και στο κινούμενο σχέδιο Spider-Verse, ένα εναλλακτικό σύμπαν κάνει την Gwen Stacy superhero, μετά από δάγκωμα από μία ραδιενεργό αράχνη.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @spidermanmovie

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με spider dress η Zendaya - Η τολμηρή στυλιστική επιλογή στην πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home

Το νέο trailer του Spider-Man: No Way Home είναι εδώ!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved