Go viral! 4 festive συνταγές που κάνουν χαμό στο TikTok - Ψητό μπρι κανείς;

Αυτές οι συνταγές θα σε ξετρελάνουν!

Αν μέχρι στιγμής συμβουλευόσουν το ίντερνετ ή τα βιβλία μαγειρικής για να φτιάξεις με τα χεράκια σου ένα χριστουγεννιάτικο πιάτο, καιρός να βάλεις και το TikTok στο... πρόγραμμα, αφού εκεί μπορείς να βρεις αμέτρητες υπέροχες συνταγές!

Το #foodtok βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με ευφάνταστους... «μάγειρες» να φτιάχνουν τα δικά τους φαγητά και να ξετρελαίνουν τους χρήστες του TikTok.

σουφλε λαχανικων1

Let's cook! Η απόλυτη συνταγή για σουφλέ λαχανικών είναι εδώ

Αλλά επειδή είναι τόσες πολλές που ίσως μπερδευτείς, εμείς συγκεντρώσαμε τις 4 καλύτερες χριστουγεννιάτικες συνταγές και σου τις παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως, ώστε να αντλήσεις έμπνευση!



Ψητό μπρι

Ήταν πολύ συνηθισμένο στα εορταστικά ρεβεγιόν κατά τη δεκαετία του '80, ωστόσο το ψητό μπρι αναβιώνει στο TikTok και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι είναι τόσο απλό και εύκολο όσο το να φτιάξεις μία καρμπονάρα!

Πατατοκροκέτες

Τι κάνεις όταν είσαι TikToker, της οποίας έχουν απομείνει μερικές πατάτες και δεν ξέρει τι να της κάνει; Βάζεις φαντασία και δημιουργείς ένα viral βίντεο! Η συνταγή με αυτές τις εύκολες και τραγανές πατατοκροκέτες, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 20 εκατομμύρια προβολές.

Σούπα

Ποιος δεν αγαπά τις σούπες τον χειμώνα, ειδικά στο εορταστικό τραπέζι; Είναι ρητορική η ερώτηση φυσικά, αφού μια ζεστή σούπα είναι ακριβώς αυτό που μας αρέσει να τρώμε τα Χριστούγεννα!

Επιδόρπια με matcha

Τα social media έχουν εδραιώσει το matcha ως βασικό συστατικό οποιουδήποτε λάτρη του τσαγιού. Το hashtag #matcha από μόνο του έχει 1,2 δισεκατομμύρια προβολές και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί: η εθιμοτυπική δουλειά της δημιουργίας matcha, καθώς και η πράσινη απόχρωσή του, το καθιστά τέλειο για το TikTok.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Sunday's recipe! Φτιάξε τα πιο αφράτα και νόστιμα chocolate chip muffins που έχεις φάει ποτέ

Φοιτητικό Σπίτι: Εύκολη σούπα λαχανικών για τις κρύες ημέρες του χειμώνα

Καιρός να φτιάξεις κι εσύ τα πιο χριστουγεννιάτικα cookies σε σχήμα δέντρου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved