Κάνε τα Χριστούγεννα extra special - 3 εύκολα tutorials για DIY στολίδια

Bonus: Θα έχεις το πιο ωραίο και eco-friendly δέντρο!

Οι γιορτές είναι εδώ και μάλλον έχεις στολίσει ήδη το δέντρο σου. Αλλά αν δεν το έχεις – ή θες να προσθέσεις μια προσωπική πινελιά – γιατί να μη θέλεις να φτιάξεις τα δικά σου στολίδια; Τα DIY Χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι το τέλειο project με την οικογένεια ή τις φίλες σου και μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις. Επίσης, αν σε ενδιαφέρει η επαναχρησιμοποίηση και η ανακύκλωση, πολλά projects θα σε βοηθήσουν να χρησιμοποιήσεις αντικείμενα στο σπίτι σου.

Αν δεν είσαι σίγουρη πώς να ξεκινήσεις να φτιάχνεις τα δικά σου Χριστουγεννιάτικα στολίδια, μην ανησυχείς, έχουμε συγκεντρώσει 3 εύκολα tutorials για όλες τις ηλικίες. Μάλιστα, το decor φέτος τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι όσο απλό ή περίπλοκο θέλεις. Οπότε, είτε είσαι έμπειρη με το DIY, είτε είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζεις, σε έχουμε καλυμμένη.

diy_xristoygenniatika_stolidia.jpg

DIY Time! Φτιάξε τα πιο ονειρεμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι σου

Τσόχινα ζωάκια

Θα χρειαστεί πιθανότατα να αγοράσεις μερικά πράγματα για να φτιάξεις αυτά τα τσόχινα ζωάκια – αλλά δεν πιστεύουμε πως θα σε δυσκολέψουν. Είτε δημιουργήσεις έναν τάρανδο, ένα γουρούνι ή ένα λαγουδάκι, σίγουρα θα προσθέσουν μια ιδιαίτερη γοητεία στο δέντρο σου. Θα κάνουν επίσης το σπίτι σου να αποκτήσει έναν πιο χειμερινό τόνο. Δες το tutorial παρακάτω για να μάθεις πώς να τα δημιουργήσεις.



Χάρτινα αστέρια

Ψάχνεις για ένα project που δεν απαιτεί ειδικά υλικά; Τα χάρτινα αστέρια είναι τόσο εύκολα και ευέλικτα. Χρησιμοποίησε οποιοδήποτε χαρτί έχεις στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του χαρτιού περιτυλίγματος. Αυτά τα αστέρια αποτελούν επίσης υπέροχα δώρα για τους αγαπημένους σου.



Χάρτινος Άγγελος

Η κατασκευή αγγέλων από χαρτί θα σου κοστίσει λίγα χρήματα και θα δώσει μια καλή εντύπωση σε όλους τους επισκέπτες σου μέσα στις επόμενες ημέρες των Χριστουγέννων. Ακολούθησε το tutorial του Vinku's Art για να δημιουργήσεις έναν κομψό χάρτινο άγγελο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο χρώμα προτιμάς.

https://www.instagram.com/tv/CW6ExRLKC5j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @cozy.magic.season

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπες σε xmas mood! Συνταγή για κουραμπιέδες που θα φτιάξεις πανεύκολα στο σπίτι

10 apps που θα βάλουν τόσο εσένα όσο και το... κινητό σου σε #christmasmood!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved