Last minute decoration! 8 ιδέες διακόσμησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου... το κάτι άλλο

Επειδή η διαδικασία στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι σίγουρα η πιο μαγική στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Έχεις βγάλει από την αποθήκη το «ugly» Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ σου, έχεις βάλει το «All I want for Christmas Is You» της Mariah Carey να παίζει nonstop, και τα μελομακάρονα βρίσκονται και πάλι σε μια ωραία πιατέλα στην τραπεζαρία σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου. Τίποτα όμως δεν μπορεί περιγράψει τη χαρά που νιώθουμε όταν το Χριστουγεννιάτικό μας δέντρο είναι έτοιμο. Μόλις κρεμάσουμε τα ωραία στολίδια και τα λαμπάκια στο δέντρο ανάψουν, τότε μόνο η περίοδος των γιορτών ξεκινά επίσημα.

Φέτος, αν δεν έχεις ήδη στολίσει το δέντρο σου (ναι είναι αργά, αλλά μπορεί να συμβεί), επίτρεψέ μου να σου παρουσιάσω 8 προτάσεις στολισμού για να επιλέξεις την καλύτερη για εσένα όποιο κι αν είναι το στυλ σου.

christmas_app.1.JPG

10 apps που θα βάλουν τόσο εσένα όσο και το... κινητό σου σε #christmasmood!

Βάλε το Hygge στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Το Hygge είναι μια δανέζικη λέξη που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια ζεστή ατμόσφαιρα και ικανοποίηση, aka όλα όσα συνδέουμε με την περίοδο των γιορτών. Fuzzy πουλόβερ, ένα ζεστό φλιτζάνι σοκολάτας, αρτοσκευάσματα και κεριά LED στο χριστουγεννιάτικο δέντρο – το ιδανικό σκηνικό για να ζήσεις κι εσύ στιγμές «hygge».



Χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπνευσμένο από τη Νέα Υόρκη

Οι ευχές του χριστουγεννιάτικου δέντρου Ροκφέλερ. Πανέμορφα χρυσά στολίδια, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξί και της κάρτας Metro σε ασορτί χρώμα, αποτίουν φόρο τιμής στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ με τον πιο κομψό τρόπο.



Pampas Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το κλαδί pampas grass είναι το νέο It φυτό. Και επειδή κάθε επιφάνεια του σπιτιού σου είναι πιθανώς ήδη διακοσμημένη με αυτό, μπορείς κάλλιστα να το ενσωματώσεις και στη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου.



Χριστουγεννιάτικο δέντρο με ροζ στολίδια

Η στιγμιαία ικανοποίηση που θα πάρεις από αυτά τα ροζ στολίδια θα κάνει όλη τη διακόσμηση να αξίζει τον κόπο.



Peppermint στολίζουν το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τίποτα περισσότερο από τα ζαχαρωτά δεν υποδηλώνει πως αυτή είναι η γιορτινή σεζόν, οπότε στόλισε τα κλαδιά του δέντρου σου με κόκκινο και λευκό και απόλαυσε όλα τα εορταστικά vibes.



Χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο φιόγκους

Λίγο τεχνητό χιόνι, μερικοί oversize φιόγκοι, και voila — ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο.



Χριστουγεννιάτικο δέντρο με χρώματα του ουράνιου τόξου



Picture-Perfect Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ποιος είπε ότι οι καλύτερες στιγμές μας ανήκουν μόνο στο Instagram; Βγάλε μερικές Polaroid φωτογραφίες και μεταμόρφωσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου σε ένα αστραφτερό άλμπουμ φωτογραφιών.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @whilefloriansleeps

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

DIY Time! Φτιάξε τα πιο ονειρεμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι σου

Xmas is coming! 10 τραγούδια που ακούμε κάθε χρόνο non stop

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved