Αν είσαι plant lover... δες τα φυτά εσωτερικού χώρου που θα ομορφύνουν το σπίτι σου

Ετοιμάσου να τα δεις παντού στο IG feed σου το επόμενο έτος!

Υπάρχει τίποτα κακό με τα φυτά εσωτερικού χώρου; Όχι φυσικά. Μπορείς πάντα να βασιστείς σε αυτά για να προσθέσουν μια πινελιά πράσινου στον χώρο σου. Και για όσους θέλουν να μετατρέψουν το σπίτι τους σε αστική ζούγκλα, τα φυτά θα σε κάνουν να νιώσεις λες και κάνεις μια ευχάριστη παραμονή σε μια εξωτική τοποθεσία. Αλλά με τόσα διαφορετικά είδη, η επιλογή ενός φυτού εσωτερικού χώρου που θα αντιπροσωπεύει όλες τις ελπίδες και τα όνειρά σου για τη νέα χρονιά μπορεί να είναι λίγο τρομακτική.

https://www.instagram.com/reel/CWuGG5hFd8u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είτε χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια για την επιλογή των καλύτερων φυτών εσωτερικού χώρου και την επέκταση της υπάρχουσας συλλογής σου, είτε για την εκπλήρωση των στόχων σου για τη νέα χρονιά σχετικά με την κηπουρική, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις ποια φυτά εσωτερικού χώρου θα είναι trendy το 2022.

ypnos_rouxa.jpg

Φοιτητικό σπίτι: 5 φυτά που θα σε βοηθήσουν να κοιμάσαι πιο εύκολα #ζήτωταξενύχτια

Μεγαλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου

Το 2022, ο κόσμος θα αισθάνεται περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη φροντίδα μεγαλύτερων φυτών εσωτερικού χώρου, όπως το λουλούδι bird of paradise aka πουλί του παραδείσου ή αλλιώς στρελίτζια και το Ficus audrey ή αλλιώς Ficus Benghalensis. Το Ficus audrey συγκεκριμένα μπορεί να μεγαλώσει έως και 15 μέτρα σε εσωτερικούς χώρους και να μετατρέψει πραγματικά έναν χώρο. Αν δεν θέλεις κάτι που να μεγαλώνει τόσο, δοκίμασε το Sweetheart Tree.



Αναρριχώμενα ή ανθοφόρα φυτά εσωτερικού χώρου

Τα ανθοφόρα φυτά θα είναι σίγουρα trendy το 2022, καθώς και τα φυτά που σκαρφαλώνουν όπως το Rhaphidophora tetrasperma, το οποίο λειτουργεί καλά σε μικρά διαμερίσματα. Το peace lily ή αλλιώς σπαθίφυλλο είναι το καλύτερο ανθοφόρο φυτό για αρχάριους. Όχι μόνο θα σε συγχωρήσει αν ξεχάσεις να το ποτίσεις μια δύο φορές, αλλά τα όμορφα λουλούδια του το κάνουν κεντρικό στοιχείο σε ένα σπίτι. Επίσης, το σπαθίφυλλο διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών.



Ferns ή φτέρες

Σίγουρα θα δούμε περισσότερες φτέρες το 2022. Τα πάνε καλά σε περιοχές με υψηλή υγρασία, αλλά μπορείς να αναδημιουργήσεις αυτή την υγρασία στο σπίτι σου με έναν υγραντήρα ή με το να τα ψεκάζεις συχνά. Αν ψάχνεις για κάτι που μπορείς να προσέχεις τακτικά, με σκοπό να χαλαρώνεις με τη φροντίδα των φυτών σου, τότε η φτέρα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Επιπλέον, θα ήταν πολύ ωραίο να μαζέψεις αρκετές φτέρες και να φτιάξεις μια οικογένεια στο σπίτι σου. Τους αρέσει πολύ η υγρασία που δημιουργείται όταν βρίσκονται όλες μαζί.



Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις μερικές φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @helloplantlover

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φτιάχνεις το φοιτητικό σου σπίτι; Τον φίκο μην ξεχάσεις #ισχύει

Φοιτητικό σπίτι: Τέλεια διακόσμηση χωρίς... να αδειάσει το πορτοφόλι σου; Γίνεται!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved