Για πάμε! Τα workout trends του Tik Tok θα σε κάνουν να ξεκινήσεις τώρα τη γυμναστική

Αξίζουν τελικά τη δοκιμή;

Το TikTok εισέβαλε στη ζωή μας κατά τη διάρκεια του lockdown και πολλές τάσεις βοήθησαν τις γυναίκες να διατηρήσουν τη φόρμα τους εκείνους τους μήνες που πέρασαν στο σπίτι. Πολλά TikTok workout trends έγιναν viral, είτε αυτό συμπεριλαμβάνει χορογραφίες, είτε ασκήσεις κοιλιακών. Και το For You page μου, λοιπόν, γέμισε με τέτοια βίντεο, τα οποία με έχουν βοηθήσει και συνεχίζουν να με βοηθούν να βρω το κίνητρο για να ασκηθώ.

Ενώ στο παρελθόν έπρεπε να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο 2 ή 3 φορές την εβδομάδα για να ασκηθούμε, οι τάσεις του TikTok μας έχουν διευκολύνει με 15λεπτες ρουτίνες που μπορούμε να ακολουθήσουμε στο σπίτι, με ρούχα γυμναστικής ή ακόμα και τις πιτζάμες μας.

gym_time_12_tragoydia.jpg

Gym Time! Τα πιο WOW τραγούδια για να ανυπομονείς να κάνεις γυμναστική

Με προσοχή το TikTok

Φρόντισε να ακολουθείς έμπειρους εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης στο TikTok και φυσικά, να τρως υγιεινά, να πίνεις άφθονο νερό και να κοιμάσαι αρκετές ώρες την ημέρα.

https://www.instagram.com/p/CFaBK6lhJ7a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν και εσύ ψάχνεις τρόπους για να βρεις κίνητρο να κάνεις γυμναστική, συνέχισε παρακάτω για να δεις τα fitness trends που έχουν συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη προσοχή στο TikTok τους τελευταίους μήνες.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός

Η 57χρονη μητέρα επτά παιδιών, Dalyce Barnett Radtke, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Ανάμεσα σε όλα τα fitness trends στο TikTok, αυτός είναι ο λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσουν οι γυναίκες όλων των ηλικιών, ειδικά εκείνες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση. Μήπως να το πεις στη μαμά σου και να ξεκινήσετε μαζί τη γυμναστική;

Το πιο ασφαλές μέρος για κορίτσια και γυναίκες

Η fitness influencer Stefana Avara μοιράζεται βίντεο προπόνησης και συμβουλές φυσικής κατάστασης με τους 620.000 ακολούθους της στο TikTok. Η Stefana Avara είναι πολύ body positive εφόσον μετά από τα workout videos της ανεβάζει και φωτογραφίες της πραγματικής εικόνας του σώματός της στις οποίες φαίνονται ραγάδες ή κυτταρίτιδα. Έτσι, βοηθά τις γυναίκες να αισθάνονται περήφανες για κάθε ατέλεια του σώματός τους.

Προπόνηση με αντικείμενα του σπιτιού

Η Jennifer Tavernier είναι προπονήτρια φυσικής κατάστασης με 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok. Στα βίντεο προπόνησής της στο σπίτι, χρησιμοποιεί τον πάγκο της κουζίνας, τον τοίχο ή το κρεβάτι για να κάνει τις ασκήσεις γυμναστικής της.

Blogilates

Η βραβευμένη εκπαιδεύτρια γυμναστικής Cassey Ho είναι η δημιουργός του Blogilates, του #1 γυναικείου καναλιού γυμναστικής στο YouTube με πάνω από 500 εκατομμύρια προβολές βίντεο και 4,6 εκατομμύρια συνδρομητές.



Με 2,5 εκατομμύρια ακόλουθους και πάνω από 56 εκατομμύρια likes στο TikTok, μοιράζεται σύντομα βίντεο γυμναστικής που εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος που θέλει να ασκήσει κανείς.

15λεπτη ρουτίνα χορού cardio

Η YouTuber Maddie Lymburner δημιούργησε μια ρουτίνα χορού cardio 15 λεπτών χρησιμοποιώντας οκτώ από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο TikTok που είναι τέλεια για να σου δώσουν κίνητρο. Περιλαμβάνει πολλά squats και lunges.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @lorena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 λεπτά αρκούν για να γυμνάσεις ολόκληρο το σώμα σου (video)

Ένα 15λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής υπόσχεται... τους πιο γραμμωμένους κοιλιακούς ever

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved