Oops! 10 λάθη που έγιναν σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες (videos)

Τα παρατήρησες και εσύ;

Ακόμα και οι πιο ταλαντούχοι σκηνοθέτες και ηθοποιοί κάνουν λάθη κάθε τόσο. Από σειρές, όπως το Game of Thrones και το Stranger Things, μέχρι και διάσημες ταινίες, όπως το Pulp Fiction και το Star Wars, πολλά λάθη έχουν γίνει σε μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να δεις 15 από αυτά που έμειναν στην ιστορία.

Το ποτήρι του καφέ στο «Game of Thrones»

Το συγκεκριμένο λάθος πήρε τεράστια έκταση και απογοήτευσε τους φανατικούς οπαδούς της σειράς. Οι παραγωγοί μπορούν πλέον να αστειεύονται γι' αυτό: «Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω και μετά ντράπηκα επειδή ήμουν σε φάση ‘Πώς δεν είδαμε αυτό το φλιτζάνι καφέ;», είπε ο δημιουργός David Benioff. «Και μετά ήταν απλώς αστείο. Αυτό είναι απλώς ένα λάθος και είναι κάπως αστείο τώρα».

10_teen_tainies_poy_prepei_na_deis.jpg

Οι 10 καλύτερες εφηβικές ταινίες όλων των εποχών - Χουχούλιασε και απόλαυσέ τες



Στον χορό μπήκε και η εταιρεία του καφέ, απαντώντας «για να είμαστε ειλικρινείς, μας εξέπληξε που η Ντενέρις δεν παρήγγειλε ένα ποτό του δράκου», έγραψαν στο Twitter.

Η σκηνή που ένας ψηλός stormtrooper χτυπάει στην πόρτα

Καθώς μια ομάδα stormtroopers εισέρχεται σε ένα δωμάτιο στο Star Wars: Episode IV - A New Hope, ένας από αυτούς χτυπά το κεφάλι του στο υπέρθυρο της περιστρεφόμενης πόρτας.



Οι τρύπες από τις σφαίρες στο «Pulp Fiction»

Τρύπες από σφαίρες διακρίνονται στους τοίχους του διαμερίσματος όπου βρίσκονται οι χαρακτήρες του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και του Τζον Τραβόλτα - πριν καν αρχίσει η ανταλλαγή πυροβολισμών.



Η αλλαγή του πρωινού στο «Pretty Woman»

Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής στο Pretty Woman, ο χαρακτήρας της Τζούλια Ρόμπερτς φαίνεται να τρώει ένα κρουασάν. Η κάμερα στη συνέχεια δείχνει τον συμπρωταγωνιστή της Ρίτσαρντ Γκιρ και όταν επιστρέφει στην Ρόμπερτς, το κρουασάν στο χέρι της έχει μεταμορφωθεί σε pancake. Μπορείς να το παρατηρήσεις αυτό μεταξύ των 00:30 και 00:40 δευτερολέπτων σε αυτό το κλιπ.



Η stand-in για τη Rachel στο «Friends»

Οι θαυμαστές των Friends έχουν εντοπίσει μερικά λάθη στη σειρά μέσα στα χρόνια. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα λάθη ήταν κατά τη διάρκεια μιας σκηνής στην 9η σεζόν όπου η stand-in της Jennifer Aniston είναι καθαρά ορατή στην άκρη του πλάνου.



Το παιδί που κάλυψε τα αυτιά του στο «North by Northwest»

Στο North by Northwest, υπάρχει μια σκηνή όπου ο χαρακτήρας της Eva Marie Saint πυροβολεί τον χαρακτήρα του Cary Grant. Ένα από τα παιδιά που παίζει έναν κομπάρσο στην ταινία καλύπτει τα αυτιά του λίγα δευτερόλεπτα πριν ακουστεί ο πυροβολισμός.



«The Fast and the Furious»

Στο The Fast and the Furious υπάρχει ένα λάθος όταν ο Jesse και ο Tran αγωνίζονται. Στη μία σκηνή, ο Tran φοράει ένα πουκάμισο με μανίκια, αλλά στο επόμενο πλάνο φοράει ένα φανελάκι. Μπορείς να εντοπίσεις τη διαφορά μεταξύ των 0:55 και 0:58 δευτερολέπτων σε αυτό το κλιπ.



Οι χειροπέδες στον Pippin εξαφανίζονται στο «The Lord of the Rings»

Στην αρχή του The Lord of the Rings: The Two Towers, ο Merry και ο Pippin έχουν αιχμαλωτιστεί από τα Orcs. Ως κρατούμενοι, τα χέρια τους είναι δεμένα, αλλά κατά τη διάρκεια μιας σκηνής μάχης, τα χέρια του Pippin είναι ελεύθερα καθώς πάει να ποδοπατηθεί από ένα άλογο. Λίγες στιγμές αργότερα, τα χέρια του είναι πάλι δεμένα.



Starbucks στο «Once Upon a Time in Hollywood»

Αρκετοί θαυμαστές έχουν παρατηρήσει ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα στην τελευταία ταινία του Quentin Tarantino που δεν υπήρχαν το 1969, όταν διαδραματίζονται τα γεγονότα στην ταινία. Σε διάφορες σκηνές, πολλοί έχουν προσέξει Starbucks ροφήματα (η αλυσίδα εφευρέθηκε το 1971) και το Pussycat Theatre (το οποίο άνοιξε το 1974).

Η βόλτα με το λεωφορείο στη Βενετία στο «Spiderman: Far From Home»

Στο Spiderman: Far From Home, οι μαθητές μένουν στο κύριο νησί της Βενετίας. Όταν φεύγουν, μπαίνουν σε ένα λεωφορείο. Το μόνο πρόβλημα: Τα λεωφορεία και άλλα μηχανοκίνητα οχήματα δεν επιτρέπονται στην πραγματικότητα στη Βενετία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @nevermindressing

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

November alert! 10 καινούριες σειρές και ταινίες για να αποκτήσουν ενδιαφέρον τα βράδια σου

Netflix: Οι 8 καλύτερες ταινίες τρόμου που θα σε κάνουν να ουρλιάξεις σίγουρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved