Το νέο trailer του Spider-Man: No Way Home είναι εδώ!

Το πολυπόθητο sneak preview της ταινίας είναι απλά απολαυστικό.

Eνα νέο εντυπωσιακό τρέιλερ του «Spider-Man No Way Home» έκανε την πρεμιέρα του αποκλειστικά για τους φανς σε μια εκδήλωση στο Los Angeles ενώ λίγο αργότερα έκανε και την εμφάνισή του και online.

Άφαντοι οι Spider-Men που ακούγονται τόσο έντονα ότι θα συμμετέχουν στο "No Way Home" από το trailer, το οποίο παρόλα αυτά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εμφάνισής του λόγω της εισβολής του Multiverse.

«Spider-Man No Way Home»- Η ταινία που θα συζητηθεί

https://www.instagram.com/tv/CWW9GyWJU1_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ένα χορταστικό 3λεπτο video, βλέπουμε τον Spider-Man, τους φίλους του και τον Doctor Strange να τα βάζουν με διάφορους άλλους κακούς του αραχνοΰφαντου multiverse όπως τους Doctor Octopus από το «Spider-Man2», Green Goblin από το «Spider-Man», Electro από το «The Amazing Spider-Man 2», Sandman (Τόμας Χέιντεν Τσερτς) από το «Spider-Man 3» και Lizard από το «The Amazing Spider-Man», ή αλλιώς οι πέντε κακοί (από τους έξι) της ομάδας Sinister Six.

Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Τομ Χόλαντ, Ζεντάγια, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζέικομπ Μπάταλον, Τζέι Μπι Σμουβ, Μαρίσα Τομέι, Τόνι Ρεβολόρι, Ανγούρι Ράις και Χάνιμπαλ Μπερές. Η ταινία «Spider-Man No Way Home» θα κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/CWUX-8XDzTo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
spider man3 1

Δεν φαντάζεσαι ποιος ηθοποιός εμφανίστηκε στα γυρίσματα του Spider-Man 3



Πηγή κεντρικής: @spidermanthemovie

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυκλοφόρησε ο τίτλος της νέας ταινίας του Spider-Man & δεν θα εκπλαγείς

Το εναλλακτικό σενάριο του Spider-Man είναι πολύ, πολύ σκοτεινό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved