Αυτή η συνταγή για μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας έχει γίνει viral στο TikTok - Φτιάξ' την κι εσύ!

Αυτά τα μπισκότα, θα είναι τα πιο λαχταριστά που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Από τα χρόνια του δημοτικού, θυμάμαι τους γονείς μου να με αποκαλούν «τέρας των μπισκότων», γιατί ήμουν εκείνη που παρακαλούσα σχεδόν καθημερινά να φτιάξω σπιτικά μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας.

Νομίζω πως είναι κάτι που αρέσει σχεδόν σε όλες μας, γιατί πέρα του το ότι έχουμε το δικαίωμα να φάμε όσα θέλουμε στο τέλος, αφού τα πλάσαμε εμείς με τα χεράκια μας (!), είναι και αυτή η ευχάριστη αίσθηση που σου χαρίζει το να φοράς ποδιά και να μπαίνεις στην κουζίνα φτιάχνοντας κάτι νόστιμο για όλη την οικογένεια.

solomos syntagi

Σολομός με ρύζι: Η συντάγη που έγινε viral στο TikTok θα σε... ξετρελάνει

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τραγανά σοκολατένια μπισκότα φτιάχνουν τη διάθεση σε καθεμιά από εμάς, ωστόσο δεν είναι όλες οι συνταγές το ίδιο καλές. Θα πρέπει να ξέρεις ότι τα υλικά που θα προσθέσεις ή θα παραλείψεις, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τελική υφή που θα έχουν τα μπισκότα σου.

https://www.instagram.com/p/CVnjoSRAPVK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχω δοκιμάσει πολλές παραλλαγές των κλασικών μπισκότων με κομματάκια σοκολάτας, αλλά καμία δε συγκρίνεται με αυτήν την καταπληκτική συνταγή για μπισκότα με σοκολάτα και καστανό βούτυρο που μοιράστηκε μαζί μας στο TikTok η @audreysaurus.

Μην παραλείψεις να ροδίσεις το βούτυρο!

Αν και μπορεί να φαίνεται σαν ένα περιττό βήμα, το να ροδίσεις το βούτυρο πριν το προσθέσεις στη ζύμη, όχι μόνο δίνει στα τυπικά μπισκότα σοκολάτας μια πιο πλούσια και καραμελωμένη γεύση, αλλά προσθέτει επίσης μια επιπλέον υφή όταν τα μπισκότα είναι ζεστά, που δεν έχω ξαναδεί σε οποιαδήποτε άλλη συνταγή έχω δοκιμάσει!



Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσεις ότι δε θα σου «αρπάξει» το καστανό βούτυρο, είναι να το τραβήξεις από τη φωτιά μόλις δεις ανοιχτόχρωμα σωματίδια να ακουμπούν στο κάτω μέρος της κατσαρόλας ή του τηγανιού σου. Το βούτυρο θα συνεχίσει να μαγειρεύεται στην υπολειπόμενη θερμότητα του σκεύους, χωρίς όμως να καεί.

Στη photo gallery θα βρεις τα υλικά που απαιτούνται για να φτιάξεις κι εσύ αυτά τα λαχταριστά μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας.

Cover photo: unsplash.com

ΔΙΑΒΑΣTΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοιτητικό σπίτι: Η απόλυτη συνταγή για σουφλέ ζυμαρικών

Συνταγή για τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια ever! Όλη η παρέα θα ξετρελαθεί

Η συνταγή για το απόλυτο και πανεύκολο carrot cake που έχεις φάει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved