Έχουμε καλά νέα κορίτσια! Το Squid Game επιστρέφει για 2η σεζόν

«Δεν μας αφήσατε άλλη επιλογή», δήλωσε ο δημιουργός της σειράς.

Ο δημιουργός του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, επιβεβαίωσε πως το νοτιοκορεάτικο show του Netflix, που έσπασε κυριολεκτικά τα κοντέρ προβολών φτάνοντας στην πρώτη θέση της πλατφόρμας streaming σε 90 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, θα επιστρέψει για 2η σεζόν.

https://www.instagram.com/reel/CVGQfqCpe5n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συγκεκριμένα ανέφερε πως, παρόλο που υπήρχαν δισταγμοί στην αρχή εκ μέρους του, η αγάπη που έλαβε το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» «δεν άφησε άλλη επιλογή» στους συντελεστές από το να συνεχίσουν:

«Υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση και τόσο ζήτηση και τόση αγάπη για τη 2η σεζόν. Οπότε νιώθω σαν να μη μας αφήσατε άλλη επιλογή! Το έχω στο κεφάλι μου αυτόν τον καιρό και σχεδιάζω την όλη διαδικασία του σεναρίου. Νομίζω όμως πως είναι πολύ νωρίς για να πω πότε και πώς θα πραγματοποιηθεί η νέα σεζόν. Όμως σας υπόσχομαι το εξής: Ο Gi-hun θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι καλό για τον κόσμο».

https://www.instagram.com/p/CVNgwCPBjbd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Spoiler alert!!

O Hwang Dong-hyuk αποκάλυψε πως είχαν σκεφτεί και ένα άλλο ending για την 1η σεζόν. «Υπήρχε ένα εναλλακτικό τέλος, όπου ο Gi-hun έμπαινε τελικά στο αεροπλάνο και έφευγε. Και φυσικά υπήρχε αυτό που γύριζε πίσω και περπατούσε προς την κάμερα. Αναρωτιόμασταν συνεχώς, είναι πραγματικά σωστό για τον Gi-hun να πάρει την απόφαση να φύγει και να πάει να δει την οικογένειά του, για να κυνηγήσει τη δική του ευτυχία; Είναι αυτό το μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε μέσα από τη σειρά;».

squid_game.jpg

Είδες Squid Game; Αυτή είναι η τραγουδίστρια πίσω από το creepy cover, «Fly Me to the Moon»

Ο δημιουργός συνέχισε λέγοντας πως «Η ερώτηση στην οποία θέλουμε να απαντήσουμε — γιατί ο κόσμος έχει φτάσει σε αυτό που είναι τώρα; — μπορούσε να απαντηθεί μόνο εάν ο Gi-hun γύριζε πίσω και περπατούσε προς την κάμερα. Γι΄ αυτό τον λόγο καταλήξαμε σε αυτό το τέλος στο finale».



Πιθανά σενάρια για 2η σεζόν

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ο Hwang Dong-hyuk έχει αναφερθεί σε πιθανά σενάρια για τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Υπήρχαν και κάποιες ιστορίες στη σειρά που δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμη. Για παράδειγμα, η ιστορία με τον αστυνομικό και τον αδελφό του που ήταν ο Εκπρόσωπος. Οπότε αν καταλήξουμε να ξεκινήσω να γράφω μία δεύτερη season θα ήθελα να εξερευνήσω αυτή την ιστορία. Επίσης, άλλο ένα παράδειγμα είναι οι άνδρες με τα κουστούμια, αυτοί που έβρισκαν και στρατολογούσαν τους παίκτες μέσω του παιχνιδιού ddakji όπου και ανάλογα με το αποτέλεσμα έδιναν και τις κάρτες. Βέβαια, δεν ξέρω κάτι ακόμα, αλλά αν αποφασιστεί μία δεύτερη season, υπάρχουν ακόμα ιστορίες που μπορούν να ειπωθούν».

Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις τους stars της σειράς σε ένα red carpet event στις 9 Νοεμβρίου.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @netflix

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved