Δε διαγράφονται όλα από το Snapchat - Το γκρι μήνυμα που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα

Το screenshot δεν είναι ο μοναδικός τρόπος αποθήκευσης.

Αν υπάρχει κάτι σχετικά με το Snapchat που μπορεί να σε... παρηγορεί, είναι το γεγονός ότι όλα εξαφανίζονται. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζες μέχρι σήμερα...

Μια ριψοκίνδυνη φωτογραφία ή ένα περίεργο μήνυμα που έστειλες μπορεί να σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση και να σε εκθέσουν. Γι' αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική ακόμη και στο Snapchat, αφού εκτός από τα screenshot που δεν μπορούν να κρυφτούν γιατί εμφανίζεται το σχετικό σύμβολο, υπάρχει ακόμη ένας τρόπος μόνιμης αποθήκευσης.

Έχεις dating προφίλ; Μια TikToker σού μαθαίνει πώς... να μην πέσεις σε παγίδες



Το γκρι μήνυμα που θα πρέπει να σε προβληματίσει

Εάν δεις ένα μήνυμα επισημασμένο με γκρι χρώμα, αυτό σημαίνει ότι είτε εσύ είτε το άτομο με το οποίο συνομιλείς, έχετε αποθηκεύσει το μήνυμα.

Πώς θα καταλάβεις ποιος έκανε τι; Θα εμφανιστεί μια χαρακτηριστική γραμμή στην αριστερή πλευρά του μηνύματος και αν είναι κόκκινη, αυτό σημαίνει ότι το αποθηκεύσες εσύ, αν όμως είναι μπλε, σημαίνει ότι το έχει κάνει ο συνομιλητής σου. Τόσο απλό!

Πώς να καταργήσεις μηνύματα που έχεις αποθηκεύσει κατά λάθος

Αν έχεις αποθηκεύσει ένα σωρό μηνύματα χωρίς να το γνωρίζεις, μπορείς να τα καταργήσεις το ίδιο εύκολα όπως τα αποθήκευσες, κάνοντας κλικ στο μήνυμα και επιλέγοντας «Κατάργηση αποθήκευσης στη συνομιλία» - «Unsave in Chat».



Όσο για τον φίλο σου; Δεν υπάρχει τρόπος να τον πείσεις να καταργήσει την αποθήκευση ενός μηνύματος, εκτός και αν του το ζητήσεις ευθέως και το κάνει μπροστά σου, ώστε να είσαι σίγουρη.

Τώρα που ενημερώθηκες, λοιπόν, καλό θα είναι να ελέγξεις τις συνομιλίες σου και να δεις ποιος αποθήκευσε και τι.

Cover photo: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved