4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις νέα αθλητικά παπούτσια

Χρήσιμα tips που θα σε βοηθήσουν πολύ την επόμενη φορά που θα βγεις για ψώνια.

Τα αθλητικά παπούτσια είναι ένα από τα πιο χρηστικά και αγαπημένα όλων των κοριτσιών. Ανεξάρτητα αν τα φοράς στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο είτε σε μία βόλτα, αποτελούν την πιο άνετη και στυλάτη επιλογή.

Πώς να επιλέξεις νέα αθλητικά παπούτσια

Η αγορά νέων παπουτσιών μπορεί να σου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση ωστόσο δεν είναι. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβεις καλά υπόψη πριν καταλήξεις στο ταμείο του καταστήματος για να μην μετανιώνεις αργότερα την επιλογή σου. Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

Καλσόν: Το fashion item που θα μεταμορφώσει τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις (+9 για να διαλέξεις)



Τι να προσέξεις πριν αγοράσεις νέα αθλητικά

athlitika2

1) Σκέψου πού και γιατί θα φοράς τα νέα σου αθλητικά παπούτσια

Τα θέλεις για τρέξιμο, περπάτημα ή για τις casual εμφανίσεις σου; Επιθυμείς να είναι πιο σταθερά και άνετα ή να έχουν εντυπωσιακό σχέδιο; Αυτοί είναι όλοι οι παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του παπουτσιού που θα αγοράσεις.

2) Κάνε ένα πελματογράφημα

Τα πόδια μας σε συνδυασμό με τον τρόπο που κινούμαστε δημιουργούν έναν οδικό χάρτη που μπορεί να μας βοηθήσει να καταλάβουμε ποιο παπούτσι θα συμβάλει στην καλύτερη απόδοσή μας. Οι ειδικοί συνιστούν να επισκεφτείς ένα κατάστημα αθλητικών ειδών για πελματογράφημα πριν επενδύσεις σε νέα αθλητικά παπούτσια.

3) Μην ανησυχείς πολύ για τις λεπτομέρειες

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα υλικά στα αθλητικά παπούτσιαπου είναι καλύτερα από άλλα. Ενώ υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των συστημάτων αφρού και απορρόφησης κραδασμών που χρησιμοποιούνται από καθεμία από τις εταιρίες, το θέμα είναι να επιλέγεις το ζευγάρι που σου αρέσει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις άνετα.

4) Επίλεξε το σωστό νούμερο παπουτσιού

Οι ειδικοί συνιστούν να είσαι open mind και να δοκιμάζεις πολλά ζευγάρια παπουτσιών πριν καταλήξεις σε αυτό που θα αγοράσεις. Υπάρχουν πολλά στυλάτα αθλητικά παπούτσια που όταν συνδυάζονται με την άνεση και την καλή εφαρμογή, αξίζει να τα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

6 ζευγάρια κάλτσες για να είσαι ζεστή και στυλάτη (εντός & εκτός σπιτιού)

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved