Οι 10 κορυφαίες spooky ταινίες όλων των εποχών για την πιο... Halloween βραδιά

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να επιλέξεις!

Ακριβώς όπως τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με γιορτινά τραγούδια και λαμπιόνια και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με σοκολάτες και αρκουδάκια, έτσι και το Halloween δε θα ήταν το ίδιο χωρίς τις spooky ταινίες να το συνοδεύουν.

Πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα που θα σε βάλει περισσότερο στο τρομακτικό mood που απαιτεί το Halloween, από μια movie night γεμάτη με αλυσοπρίονα και ξόρκια.

https://www.instagram.com/p/CVNGzGAhWn7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δε χρειάζεται να είσαι λάτρης των θρίλερ για να εκτιμήσεις μια καλή Halloween ταινία - εδώ που τα λέμε, μερικές από αυτές δεν είναι καν τρομακτικές!

5+1 κινούμενα σχέδια - Θα σε βάλουν σε Halloween mood αμέσως

Αν, λοιπόν, θέλεις να οργανώσεις μια βραδιά Halloween που θα μείνει αξέχαστη, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καλέσεις στο σπίτι τις κολλητές σου, να σβήσεις όλα τα φώτα και να επιλέξεις μια από τις παρακάτω κορυφαίες ταινίες που έχουμε συγκετρώσει για εσένα και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

The Addams Family (1991) & Addams Family Values (1993)



Όσον αφορά τις ταινίες Addams Family, δεν ξέρουμε αν πρέπει να διαλέξουμε την πρώτη ή τη δεύτερη! Είναι και οι δύο εκπληκτικές και θα σε βάλουν στο mood του Halloween σε χρόνο dt.

The Omen (1976)



Δεν είσαι πραγματική λάτρης του Halloween αν δεν έχεις δει αυτή την κλασική ταινία της δεκαετίας του '70, με πρωταγωνιστές τον Gregory Peck και τη Lee Remick. Δικαίως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες... δαιμονικές ταινίες όλων των εποχών!

Scream (1996)



Σε αυτήν την έξυπνη και τρομακτική ταινία slasher/μαύρη κωμωδία πρωταγωνιστούν πολλοί διάσημοι σταρ του Hollywood, όπως η Drew Barrymore και η Courteney Cox. Η ταινία συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων, και εμείς το βρίσκουμε απολύτως λογικό!

Hocus Pocus (1993)



Δεν μπορεί να πάει τίποτα λάθος εάν επιλέξεις το «Hocus Pocus». Σε αυτή τη Halloween κωμωδία πρωταγωνιστούν οι Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy, οι οποίες υποδύονται τρεις μάγισσες του Σάλεμ της Μασαχουσέτης, που αναστήθηκαν την ημέρα του Halloween.

Rosemary's Baby (1968)



Το Rosemary’s Baby του Roman Polanski είναι η αρχή και το τέλος των horror movies, καθιστώντας το must-see ταινία για τη βραδιά του Halloween. Η Mia Farrow υποδύεται μια νεαρή γυναίκα της οποίας ο σύζυγος κάνει μια συμφωνία με τον διάβολο χωρίς να το γνωρίζει.

A Nightmare on Elm Street (1984)



Σχεδόν μια δεκαετία πριν το Scream, ο Wes Craven χάρισε στον κόσμο έναν από τους πιο διαβόητους κακούς ήρωες του κινηματογράφου: τον Freddy Krueger. Με αυτόν τον ρόλο, μάλιστα, έκανε και το κινημτογραφικό του ντεμπούτο ο Johnny Depp.

Halloweentown (1998)



Το Halloweentown μάς οδηγεί στον κόσμο μιας νεαρής μάγισσας που ονομάζεται Marnie, η οποία είναι διχασμένη ανάμεσα στην κανονική της ζωή και το σπίτι της γιαγιάς της, και σε ένα μαγευτικό μέρος όπου είναι πάντα Halloween.

Παρασκευή και 13 (1980)



Αυτή η ταινία αποτελεί σήμα κατατεθέν για τους λάτρεις των θρίλερ. Η ιστορία ξεκινά που ξεκινά με μια παρέα εφήβων που εργάζονται σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση, γρήγορα ωστόσο εμφανίζεται ο Jason Voorhees και όλα ανατρέπονται. Η μέρα της εμφάνισής του δεν είναι άλλη από... Παρασκευή και 13.

Halloween (1978)



Λίγες ταινίες είναι τόσο κατάλληλες για το Halloween όσο το... Halloween. Σε αυτή την ταινία πρωταγωνιστεί η Jamie Lee Curtis, η οποία υποδύεται μια ψυχικά ασθενή και δολοφόνο που δραπετεύει από ένα σανατόριο και επιστρέφει στη γενέτειρά της για να καταδιώξει αθώους περαστικούς.

Λαβύρινθος (1986)



Σε αυτή την ταινία, ένα κορίτσι έχει 13 ώρες για να σώσει τον αδελφό της από το να μετατραπεί σε καλικάντζαρο από τον Μπάουι, τον βασιλιά των καλικάντζαρων.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved