Η πιο ευφάνταστη Halloween συνταγή με τυριά και αλλαντικά - Θα σε ξετρελάνει!

Συνδυάζει γλυκές με αλμυρές γεύσεις και είναι ό,τι πιο πρωτότυπο έχουμε δει τελευταία!

Τα τυριά και τα αλλαντικά δεν είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτούμε το Halloween, αλλά υπάρχει μια συνταγή που θα σε κάνει να τα λαχταρήσεις περισσότερο από τις καραμέλες!

Αυτό το πιάτο είναι ό,τι πρέπει για τη γιορτή του Halloween, αφού συνδυάζει... μάγισσες, θνητούς και όλα τα υπερφυσικά όντα. Μπορεί να το είδαμε για πρώτη φορά το 2020, όταν η σεφ Courtney Wright το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως η συγκεκριμένη συνταγή κάνει τον γύρο του TikTok για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Έτσι, κι εμείς με τη σειρά μας μπήκαμε στον πειρασμό να μοιραστούμε μαζί σου αυτή τη Halloween συνταγή, η οποία αποτελείται από αλλαντικά, τυριά και κράκερς με τον πιο ενδιαφέροντα και γιορτινό τρόπο που θα μπορούσες να φανταστείς!

Εύκολο κέικ κολοκύθας για το Halloween - Θα το λατρέψεις! (photos)

https://www.instagram.com/p/CF-9SFehPyX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα υλικά που θα χρειαστείς

Η συνταγή αναμειγνύει γλυκές με αλμυρές γεύσεις, οπότε τίποτα δε θα λείψει από τον ουρανίσκο σου... Τα υλικά που θα χρειαστείς για να καταφέρεις να φτιάξεις κι εσύ το συγκεκριμένο πιάτο και να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου στο Halloween πάρτι, είναι τυρί μπρι για να δημιουργήσεις τα πρόσωπα, θρυμματισμένο τσένταρ για τα μαλλιά, βατόμουρα και σαλάμι.

TIP: Η Courtney συνιστά να διπλώσεις τις φέτες σαλαμιού στη μέση πριν τις τυλίξεις και να τις βάλεις στο ψυγείο για να διατηρήσουν το σχήμα τους.

Το πιάτο συνοδεύουν και νόστιμες μπουκίτσες, όπως φέτες μανταρινιού, ακτινίδιο, πατατάκια και κράκερς.

Οι ταινίες μπορούν τελικά να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για οτιδήποτε!

Η Courtney Wright εμπνεύστηκε την ιδέα για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο πιάτο, από την παιδική ταινία Hocus Pocus. «Ήταν πάντα η αγαπημένη μου Halloween ταινία και εμπνεύστηκα να δημιουργήσω κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Οι αδελφές Sanderson είναι τόσο εμβληματικές - δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι πώς το βλέμμα τους θα μπορούσε να δημιουργηθεί σε ένα πιάτο. Ειλικρινά δεν είχα ιδέα πώς θα εξελιχθεί, αλλά ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα», δήλωσε στο Popsugar η σεφ.

Τι περιμένεις, λοιπόν; Βάλε ποδιά, πολλή φαντασία και αντίγραψε το πιάτο της Courtney Wright που θα συνοδεύσει με τον καλύτερο τρόπο τη βραδιά του Halloween!

Δες τη photo gallery για να πάρεις κι άλλες ιδέες για Halloween συνταγές.

Cover photo: @savor_style

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved