10 στοιχειωμένα δάση σε όλο τον κόσμο - Θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις!

Θα τρέμεις μόνο στην ιδέα να βρεθείς ανάμεσα σε αυτά τα δέντρα...

Όλοι ξέρουν πως τα δάση αποτελούν μια σταθερή πηγή πόρων για την ανθρωπότητα. Ωστόσο, υπάρχουν και δάση με... κακή φήμη, όπου έχουν συμβεί κάποια τρομακτικά περιστατικά. Είναι σκοτεινά και απέραντα. Αν θέλεις να μάθεις ποια είναι αυτά τα δάση, που τα ακολουθούν θρύλοι και τρομακτικές ιστορίες, τότε συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Εδώ, έχουμε συγκεντρώσει τα 8 πιο στοιχειωμένα δάση στον κόσμο που έχουν τραβήξει την προσοχή του κόσμου και οι κάτοικοι τα αποφεύγουν.

«Νησί με τις κούκλες», Μεξικό

Αυτό το δάσος σε μια απομακρυσμένη δασική περιοχή στο Χοτσιμίλκο είναι γεμάτο κούκλες που κρέμονται από δέντρα. Σύμφωνα με τον θρύλο, ο επιστάτης του νησιού κρέμασε την πρώτη κούκλα για να τιμήσει ένα κορίτσι που βρήκε πνιγμένο στο νησί.

Μετά από 50 χρόνια, βρέθηκε και ο ίδιος πνιγμένος στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε βρει το πτώμα από το κοριτσάκι. Σήμερα, το νησί αποτελεί τουριστική ατραξιόν.

5+1 κινούμενα σχέδια - Θα σε βάλουν σε Halloween mood αμέσως

stoixeiwmena_dasoi_se_olon_ton_kosmo.jpg


Hoia Baciu, Ρουμανία

Αυτό το στοιχειωμένο δάσος βρίσκεται κοντά στο Εθνολογικό Μουσείο της Τρανσυλβανίας και συχνά αναφέρεται ως το «Τρίγωνο των Βερμούδων της Ρουμανίας». Είναι ένα σημείο όπου τίποτα δεν μεγαλώνει και τίποτα δεν έχει μεγαλώσει ποτέ, σύμφωνα με επίσημα αρχεία. Παιδιά που εξαφανίζονται, θεάσεις UFO, εξωπραγματικές φωνές, είναι μερικά μόνο που λέγονται ότι συμβαίνουν εδώ…



Wychwood στο Oxfordshire, Ηνωμένο Βασίλειο

Η πιο συναρπαστική ιστορία σε αυτό το δάσος πρόκειται για την περίπτωση της Amy Robsart. Αφού η Amy πέθανε μυστηριωδώς από σπασμένο λαιμό, ο σύζυγός της ισχυρίζεται πως είδε το φάντασμά της ενώ κυνηγούσε στο Wychwood. Το φάντασμα προέβλεψε πως και ο ίδιος θα πέθαινε σε 10 ημέρες – κάτι που έγινε αφού αρρώστησε.

https://www.instagram.com/p/CU4W4gqoRnX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στάσου δεν τελειώσαμε! Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα υπόλοιπα στοιχειωμένα δάση!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @hoiabaciuforest

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved