Σολομός με ρύζι: Η συντάγη που έγινε viral στο TikTok θα σε... ξετρελάνει

Αυτή η συνταγή θα σε εντυπωσιάσει.

Οι συνταγές που γίνονται viral στο TikTok τείνουν να απαιτούν λίγα και απλά υλικά, σύντομο χρόνο προετοιμασίας και ελάχιστες... γαστρονομικές δεξιότητες. Για εμάς που δεν έχουμε και τόσο καλή σχέση με την κουζίνα, αυτά τα βίντεο είναι σωτήρια, αφού μας βοηθούν να εντυπωσιάσουμε τους άλλους αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Τις τελευταίες εβδομάδες, κυκλοφορεί στο TikTok μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή, για την οποία μιλούν όλοι: σολομός με ρύζι της Emily Mariko.



Η Tiktoker, η οποία έχει περισσότερους από 5 εκατομμύρια followers στο TikTok, έχει γίνει διάσημη δημοσιεύοντας απλές συνταγές που μπορούμε να κάνουμε όλες μας, αλλά και tips που έχουν να κάνουν με την οργάνωση της κουζίνας.

https://www.instagram.com/reel/CUThu8pJltA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το viral βίντεο της Emily Mariko

Ωστόσο η δημοφιλία της Emily Mariko εκτοξεύτηκε στα ύψη, όταν μοιράστηκε με το κοινό της μια συνταγή με σολομό. Αυτό το πιάτο που ετοίμασε σε μόλις λίγα λεπτά η Tiktoker, ξετρέλανε τους folllowers της, με τα σχόλια να «παίρνουν φωτιά».

Feta pasta: Πώς θα φτιάξεις τη viral μακαρονάδα του TikTok σε 10 λεπτά (video)

Στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο TikTok, έγραψε: «Το καλύτερο γεύμα της εβδομάδας!». Η Emily Mariko συνδύασε τον σολομό που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα, με ρύζι.

Δες το βίντεο παρακάτω και κάνε κι εσύ τη συνταγή, εύκολα και γρήγορα.

Το πρωτότυπο βίντεο της Emily έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές, όπως επίσης και το hashtag #salmonrice που χρησιμοποίησε η Tiktoker.



Δες στη photo gallery φωτογραφίες από πιάτα με σολομό για να πάρεις κι άλλες ιδέες.

Cover photo: @sara.fermani

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved