Autumn mood on: 5 τρόποι να φτιάξεις τη διάθεσή σου

Εύκολα tips για να είσαι ευδιάθετη καθημερινά.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλες περνάμε από την ίδια οδυνηρή περίοδο αναπροσαρμογής. Τι εννοώ; Θα σου εξηγήσω αμέσως. Όσο οδεύουμε προς τον χειμώνα, τόσο πιο νωρίς σκοτεινιάζει έξω με αποτέλεσμα να νιώθεις συχνά κουρασμένη και νυσταγμένη. Είναι απολύτως λογικό.

Κακά τα ψέματα, όλες είχαμε συνηθίσει το θερινό ωράριο και τις ανέμελες απογευματινές βόλτες. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν μερικά απλά, αλλά θαυματουργά tips για να βελτιώσεις άμεσα τη διάθεσή σου και να είσαι #happy όλες τις ώρες της ημέρας.

Το φθινόπωρο αποτελεί ευκαιρία να κάνεις μερικές τροποποιήσεις στην καθημερινή σου ρουτίνα. Βάλε την άσκηση στη ζωή σου και υιοθέτησε υγιεινές συνήθειες. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις μερικά απλά πράγματα που θα κάνουν την προσαρμογή λίγο πιο εύκολη.

Πώς θα βελτιώσεις τη διάθεσή σου- Όλα τα tips

https://www.instagram.com/p/CTh9GtpIue9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Βάλε το ξυπνητήρι σου να χτυπά μισή ώρα νωρίτερα

Ο καλύτερος τρόπος για να έχεις περισσότερο προσωπικό χρόνο. Αντί να τρέχεις κάθε πρωί να ετοιμαστείς γεμάτη άγχος, δοκίμασε να βάλεις το ξυπνητήρι σου λίγο νωρίτερα από το προκαθορισμένο.

2) Πάρε συμπλήρωμα βιταμίνης D

Tον χειμώνα δεν μας βλέπει πολύ ο ήλιος με αποτέλεσμα αρκετές από εμάς να έχουν έλλειψη βιταμίνης D. Αγόρασε συμπλήρωμα το οποίο θα πίνεις καθημερινά για να ενισχύσεις τον οργανισμό και τη διάθεσή σου.

3) Βάλε την άσκηση στην καθημερινότητά σου

Λίγα λεπτά γυμναστικής καθημερινά θα σε βάλουν σε άλλο mood και θα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα με το σώμα σου.

4) Κάνε καλό και επαρκή ύπνο

Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και επηρεάζει άμεσα τη διάθεσή σου. Προσπάθησε να κοιμάσαι 7-8 ώρες καθημερινά ώστε να είσαι ξεκούραστη και φρέσκια.

5) Διασκέδασε με φίλους στο σπίτι

Αντί να ξενυχτάς έξω, κάλεσε τους φίλους σου στο σπίτι για να φάτε, να δείτε ταινίες και να παίξετε επιτραπέζια. Πίστεψέ με δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος διασκέδασης.



Smile, girl! 7 απίθανα πράγματα που συμβαίνουν σε εσένα και στο σώμα σου όταν γελάς

Πηγή κεντρικής: unplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved