Glow up challenge: Χώρισες; Πώς να κάνεις glow up μέσα σε μια εβδομάδα

Πώς να λάμψεις μέσα σε μια εβδομάδα: Μια πρόκληση Glow Up για να αποκτήσεις... έναν νέο εαυτό μετά τον χωρισμό σου.

Μόλις χώρισες και είναι πολύ λογικό να ‘χεις τα down σου. Έχεις «παντρευτεί» την αγαπημένη σου πιτζάμα με τα αρκουδάκια (τις οποίες αγαπάμε και εμείς πολύ, το ομολογώ) και το κρεβάτι σου δεν λες να το αποχωριστείς. Δεν νομίζεις όμως ότι ήρθε η ώρα ν’ αλλάξει αυτό και ν ’αρχίσεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου; Να πάρεις τα πάνω σου;

Η ζωή είναι εκεί έξω και σε περιμένει! Είσαι πολύ μικρή για να τα βάψεις μαύρα, επειδή μια σχέση δεν εξελίχθηκε όπως την είχες ονειρευτεί.

Κι εγώ είμαι εδώ για να σε ξεσηκώσω και να σε βοηθήσω να γίνεις η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. Πώς; Προκαλώντας σε σε ένα glow up challenge 7 ημερών στον εαυτό σου. Είμαι σίγουρη πως και εσύ η ίδια θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα. Επιτέλους, κάνε κάτι και για σένα!

Σκέφτεσαι να γυρίσεις στον πρώην; Κάνε πρώτα αυτές τις 8 ερωτήσεις στον εαυτό σου

Τι είναι όμως αυτό το Glow Up

Ίσως αναρωτιέσαι τι είναι αυτή η λάμψη που αναφέρω ξανά και ξανά. Το Glow Up είναι μια ψυχική, σωματική και συναισθηματική μεταμόρφωση προς το καλύτερο. Βοηθά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Πάμε να δούμε τι πρέπει να κάνεις;

Happy firl copy

Ξεκινάμε με το πρόσωπο!

Αυτή η πρόκληση λάμψης εστιάζει σε μικρά, αλλά σημαντικά beauty treatments που μπορείς να κάνεις για να έχεις λαμπερό δέρμα!

Καθαρισμός προσώπου με λάδι

O καθαρισμός του προσώπου με λάδι μπορεί να βγάλει ΟΛΗ τη βρωμιά από το πρόσωπό σου.

Εγώ, προσωπικά, ρίχνω μερικές σταγόνες λάδι στις παλάμες μου και να κάνω μασάζ στο δέρμα μου για τουλάχιστον 15-20 λεπτά. Κάνε, λοιπόν, κι εσύ το ίδιο! Στη συνέχεια, ξέπλυνε καλά με ένα καθαριστικό και κυριολεκτικά θα δεις τη βρωμιά που βγαίνει από το πρόσωπό σου.

Τα έλαια που προτείνω και λατρεύω να χρησιμοποιώ για λάμψη είναι το λάδι Jojoba, το λάδι αβοκάντο, το λάδι καρύδας και το ελαιόλαδο.

Βάλε το Skincare στη ζωή σου

Ο καλός καθαρισμός προσώπου με τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν στο δέρμα σου είναι το παν. Ξεκίνα με ένα καλό καθαριστικό προσώπου και στη συνέχεια άρχισε να ενυδατώνεις το δέρμα σου με μια κρεμούλα που σου ταιριάζει. Το δέρμα σου θ’ αρχίσει να λάμπει και να φαίνεται πιο υγιές.

Φυσικά, απαραίτητο βήμα είναι η αντηλιακή προστασία. Όπου και να πας, ό,τι και να κάνεις, το αντηλιακό προσώπου σου θα το φοράς πάντα. Κάν' το και σε λίγα χρονάκια θα με θυμηθείς.

via GIPHY

Σχηματισμός φρυδιών

Μπορείς ν ‘αρχίσεις να δίνεις λίγο σχήμα στα φρύδια σου αν το χρειάζεσαι γεμίζοντας τυχόν κενά που έχεις με ένα μολύβι. Βέβαια, και πάλι θα΄ρθω εγώ να σου δώσω ένα tip, το οποίο πιστεύω θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Εάν χρειάζεσαι μόνο λίγη ανάπτυξη των τριχών, μπορείς να δοκιμάσεις καστορέλαιο για μια εβδομάδα. Είναι πράγματι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγαλώσουν οι τριχούλες των φρυδιών σου. Δοκιμασμένο, πίστεψε με!

Λαμπερό χαμόγελο

Τα γεγονότα λένε ότι τα υγιή λαμπερά δόντια σε κάνουν να φαίνεσαι πιο ελκυστική και υγιής. Προσωπικά συμφωνώ! Πιστεύω ότι το όμορφο και λαμπερό χαμόγελο είναι σημάδι καλής υγείας. Και η καλή υγεία προσελκύει πάντα τους κατάλληλους ανθρώπους.

Πάρε, λοιπόν, τις οδοντόκρεμες ή το στοματικό διάλυμα και κάν'το αγαπημένη συνήθεια. Μια DIY συνταγή που αγαπώ είναι το αλάτι με το λεμόνι. Τα ανακατεύω και με το μείγμα τρίβω τα δόντια μου για μόλις 10-20 δευτερόλεπτα μετά το βούρτσισμα. Πιστεψέ με! Καθαρίζει τα δόντια και τα λευκαίνει φυσικά σε μια εβδομάδα.

smile smile

Μαλλιά: Το αγαπημένο μου part!

Ακόμα και μερικές μικρές αλλαγές στα μαλλιά μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στην εμφάνισή σου. Να λοιπόν τι μπορείς να κάνεις.

1.Απόκτησε νέο κούρεμα

Αν σου αρέσουν τα μαλλιά σου μακριά, κόψε τα κοντά, lol. Δοκίμασε ένα νέο κούρεμα για το οποίο πάντα φοβόσουν.

2.Highlights: Φωτίζουν το πρόσωπο

Λίγα highlights πάνω στο φυσικό σου μπορεί να σε κάνουν να λάμψεις. Είναι τόσο όσο και πολύ trend τη σήμερον ημέρα.

via GIPHY

It’s time for fitness

Ξεκίνα να πίνεις πολύ νερό

Η αύξηση της πρόσληψης νερού θα σου χαρίσει καθαρό δέρμα και θα αυξήσει τα επίπεδα ενέργειάς σου. Επίσης σου έχω tips για να μπορείς να πίνεις περισσότερο νερό μέσα στην ημέρα και άρα να είσαι καλά ενυδατωμένη.

  1. Αν θεωρείς το νερό άγευστο, βάλε λίγα φρούτα μέσα για γεύση.
  2. Βάλε παντού ένα μπουκάλι νερό για να το ‘χεις στη διάθεση σου 24/7.
  3. Σου υπόσχομαι, ότι αν πίνεις 2 λίτρα νερό την ημέρα για μια εβδομάδα, το δέρμα σου θα γίνει πιο λαμπερό από ποτέ.

Συνήθισε την υγιεινή διατροφή, ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΑ

Βάλε στη διατροφή σου τα φρούτα, τις σαλάτες και τους φυσικούς χυμούς. Θα με ευχαριστήσεις κυριολεκτικά για αυτό!

Η υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με την άσκηση θα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα μέσα σου.

Workout Time

Πρόσφαρα άρχισα μια καθημερινή 10λεπτη προπόνηση χορού! Η αίσθηση; Απλά τέλεια!

Λατρεύω την Πάμελα Ρέιφ για τις προπονήσεις χορού της. Κι αυτό γιατί τα προγράμματα που παρουσιάζει είναι αρκετά εύκολα.



via GIPHY

Χάρισε στον εαυτό σου ένα μανικιούρ

Προγραμμάτισε μια μέρα για να περιποιηθείς τα νύχια σου. Δυνάμωσέ τα και βάλε χαριτωμένα χρώματα και σχέδια που σου αρέσουν. Τα καθαρά, περιποιημένα νύχια λένε πολλά για την προσωπικότητα ενός ατόμου, οπότε να το έχεις υπόψιν σου.

Άνοιξε την ντουλάπα σου

Πολύ πιθανό να έχεις ρούχα που έχεις ξεχάσει ότι υπάρχουν στην ντουλάπα σου. Συμβαίνει σε όλες!

Βρες ποια χρώματα σε κάνουν να λάμπεις και ανάδειξέ τα.

Αν, για παράδειγμα, η επιδερμίδα σου είναι αρκετά άσπρη, τότε θα σου ταίριαζαν πάρα πολύ τα ψυχρά χρώματα, όπως το μπλε, το ροζ, το μοβ, το πράσινο και οι παραπλήσιες αποχρώσεις τους.

Αν πάλι είσαι μελαχρινή τότε δοκίμασε- σίγουρα- χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο, το κίτρινο και το ροδακινί.

Η λάμψη πηγάζει από μέσα μας. Πώς θα το καταφέρεις

Απαλλάξου από τοξικούς ανθρώπους & σκέψεις

Εάν πραγματικά θέλεις να κάνεις glow up, σου προτείνω να απαλλαγείς από τους τοξικούς ανθρώπους, ακόμη και αν είναι μόνο για μια εβδομάδα. Θα βρεις τόση ηρεμία που δεν θα θέλεις καν να ξαναμπούν στη ζωή σου.

Επίσης, στον ελεύθερο χρόνο σου κάνε μόνο θετικές σκέψεις. Κάνε κομπλιμέντα στον εαυτό σου, αγάπησε τον σαν τρελή και ενθάρρυνέ τον για τα όσα έχει καταφέρει. Ήρθε η ώρα ν’ αφήσεις το άγχος πίσω σου και να νιώσεις γαλήνη.

Θέσε νέους στόχους

Θέσε νέους στόχους που θα σε παρακινήσουν να δουλέψεις περισσότερο για σένα.

teen teen2

Διάβασε τους αγαπημένους σου συγγραφείς

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να δοκιμάσεις να διαβάσεις τουλάχιστον ένα βιβλίο, που θα σου... αλλάξει τη ζωή! Πάρε ένα βιβλίο του αγαπημένου σου συγγραφέα ή ένα βιβλίο που θα σου προτείνει η κολλητή σου. Κάνε- επιτέλους- ένα διάλειμμα από τα social media!

Ανακεφαλαίωση λοιπόν: Ξεκινά να αγαπάς τον εαυτό σου, να φροντίζεις τον εαυτό σου, την υγεία σου, το μυαλό σου. Στη συνέχεια, φρόντισε την εμφάνισή σου.

Το νόημα είναι να αρχίσεις να λάμπεις από μέσα προς τα έξω. Προσπάθησε λοιπόν να ζεις τη ζωή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όλα θα τα καταφέρεις! Ναι, ακόμα και να ξεπεράσεις τον πρώην σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved