Τόσο καιρό δένεις με λάθος τρόπο τα κορδόνια σου! Πώς θα το κάνεις σωστά

To TikTok θα σου δώσει... τη λύση!

Η TikToker @veronicatastic μάς έχει έναν διαφορετικό τρόπο να δένουμε τα κορδόνια από τα παπούτσια μας. Ναι, μάλλον στο σχολείο έμαθες να δένεις τα κορδόνια σου με εντελώς λανθασμένο τρόπο.

Το TikTok, λοιπόν, θα σου μάθει πώς να το κάνεις σωστά!

Θα σου λύσει τα χέρια

Όταν καταλάβεις τον τρόπο (μην ανησυχείς, μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες για να το κατακτήσεις), θα συνειδητοποιήσεις πόσο πολύτιμο χρόνο έχανες καθισμένη στο πάτωμα, παλεύοντας με τα κορδόνια σου.

Back to school! Τα πιο cool sneakers για να υποδεχθείς τη νέα σχολική χρονιά με στυλ

Ειδικά για εσένα που λατρεύεις το τρέξιμο, αυτό το hack θα σου φανεί φανταστικό. Κι αυτό, γιατί δεν θα χάνεις πολύτιμο χρόνο, αλλά και ούτε θα σταματάς κάθε τρεις και λίγο να δένεις τα κορδόνια σου που λύθηκαν ή χαλάρωσαν.

Δες το παρακάτω βίντεο TikTok και θα καταλάβεις. Δεν θα θέλεις να δέσεις ποτέ ξανά τα κορδόνια των παπουτσιών σου όπως παλιά!

Θα ενθουσιαστείς!

Πάντως από προσωπική εμπειρία έχω να σου πω ότι μπορεί να φαίνεται δύσκολο ή πρωτόγνωρο, αλλά με λίγη προσπάθεια και επιμονή θα τα καταφέρεις!


Μπορεί να φαίνεται αρκετά περίπλοκο αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλεις τα δικά σου αθλητικά και να ξεκινήσεις τις προσπάθειες. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved