Έχω πολλά νεύρα σήμερα! Μέχρι yoga θα δοκιμάσω- Πάμε ανάσες μαζί;

Δεν με χωράει ο τόπος και είπα να δοκιμάσω τη yoga. Κάτι… κάνει τελικά!

Υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες που όλα… ξεκινούν στραβά. Που δεν σε θέλει, βρε παιδί μου. Μια τέτοια μέρα έζησα χθες και νόμιζα πραγματικά ότι είχα φάει κατάρες.

5 yoga βίντεο που θα σε σηκώσουν τώρα από το κρεβάτι (ή και όχι)

Τι συνέβη

Εκεί που ξεκίνησα ωραία και καλά από το σπίτι μου να πάω στο γραφείο, να σου… η κίνηση. Μιλάμε, όμως, για ΚΙ-ΝΗ-ΣΗ! Δύο ώρες έκανα να φτάσω.

Η μέρα με πήγε κάπως έτσι. Δουλειά, δουλειά και πάρα πολλή δουλειά. Ούτε να φάω δεν κατάφερα η καημένη. Ξεκινώ, λοιπόν, να γυρίσω σπίτι μου το απογευματάκι και το αμάξι δεν έπαιρνε μπρος.

https://www.instagram.com/p/CT7J_1fvgIv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προσπάθεια στην προσπάθεια απηύδησα, ήρθε μετά από αναμονή η οδική βοήθεια κι εγώ έπρεπε με ταξί να πάω σπίτι μου. Βλέπεις, τώρα- λόγω κορονοϊού- δεν επιτρέπεται να μπεις στο όχημα της οδικής βοήθειας ως συνοδός.

Και άντε πάλι κίνηση. Αποκαμωμένη έφτασα στο σπίτι και ήμουν και μέσα στα νεύρα. Μου λέει η κολλητή μου «κάνε yoga», έτσι όπως της μιλούσα και τσίριζα.

Και έκανα… και χαλάρωσα κάπως μαγικά. Παραχαλάρωσα μη σου πω.

Yoga με έσωσες

10-15 λεπτά yoga την ημέρα θα σε σώσουν! Πίστεψέ με! Θα σε βοηθήσουν να ανασυνταχθείς, να χαλαρώσει ο νους σου, να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις να κάνεις και, βέβαια, να αποκτήσεις… κορμί.

Πάτα το play, λοιπόν, στα YouTube videos που βρήκα για εσένα και… chill!



Θα χαλαρώσει νους και σώμα με αυτές τις ασκήσεις!



Θα... αδειάσει πραγματικά το κεφάλι σου. Θα είσαι άλλος άνθρωπος!

Cover photo: @marleyivyyoga

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved