Το Halloween πλησιάζει - 6 tips για να ζωγραφίσεις μια κολοκύθα like a pro

Το πιο διασκεδαστικό DIY project για το Halloween!

Οι κολοκύθες τη φθινοπωρινή σεζόν αφθονούν και πλησιάζει ο καιρός που πρέπει να σκεφτείς πώς να τις διακοσμήσεις για το Halloween. Το Halloween είναι η αγαπημένη γιορτή πολλών για αρκετούς λόγους – λατρεύουμε τα κοστούμια, τα γλυκά και τις πολλές επιλογές για ένα DIY project.

6+1 κλασικές ταινίες για να μπεις σε scary spooky Halloween mood ASAP

Τι προτιμάς; Να ζωγραφίζεις ή να σκαλίζεις μια κολοκύθα;

Αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό φέτος, δοκίμασε να ζωγραφίσεις αντί να σκαλίσεις τις κολοκύθες σου. Άλλωστε, αυτός είναι και ένας πολύ καλός τρόπος για να τις κάνεις να διαρκέσουν περισσότερο, καθώς οι σκαλισμένες κολοκύθες μπορεί να μουχλιάσουν.

Το να ζωγραφίζεις μια κολοκύθα είναι μια διασκεδαστική και δημιουργική χειροτεχνία που μπορείς να απολαύσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου.

Θέλεις να πετύχεις ένα super-spooky look (φαντάσματα, ιστούς αράχνης ή νυχτερίδες, για παράδειγμα) ή κάτι πιο trendy, όπως μια ombre κολοκύθα; Τι θα έλεγες για μια με πολύ γκλίτερ;

https://www.instagram.com/p/CGgPu2pgQSI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις, παρακάτω έχουμε έξι συμβουλές που θα διευκολύνουν αυτήν τη διαδικασία.



1. Επίλεξε τη σωστή κολοκύθα

Η ιδανική κολοκύθα για ζωγραφική δεν έχει περιοχές με κηλίδες ή μαλακά σημεία. Πρέπει να επιλέξεις επίσης μια στο σωστό μέγεθος, χρώμα και σχήμα για το έργο σου.

https://www.instagram.com/p/CTfDL6uD39C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2. Προετοίμασε την κολοκύθα σου

Πριν ξεκινήσεις να ζωγραφίζεις την κολοκύθα σου, θα πρέπει πρώτα να την πλύνεις. Σκούπισέ την απαλά με ένα μαντηλάκι απολύμανσης ή με ένα μαλακό πανί και λίγο σαπούνι. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση των βακτηρίων και καθυστερεί τη φθορά της, ενώ σου δίνει μια καθαρή επιφάνεια την οποία μπορείς να ζωγραφίσεις. Στη συνέχεια, στέγνωσέ την καλά.

Συνέχισε παρακάτω για τα υπόλοιπα tips...

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @marthabrookldn

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved