Netflix: Οι 8 καλύτερες ταινίες τρόμου που θα σε κάνουν να ουρλιάξεις σίγουρα

Είσαι έτοιμη για γερές δόσεις τηλεοπτικού τρόμου;

Ψάχνεις να δεις κάποια καλή και συγχρόνως sexy ταινία τρόμου στο Netflix; Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Αυτού του είδους οι ταινίες αυξάνουν τον καρδιακό παλμό σου και αυτό το συναίσθημα της αγωνίας είναι τέλειο. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια το Netflix έχει προσθέσει στη συλλογή του πολλά κλασσικά και διαχρονικά horror films.

Πρώτο ραντεβού στο σπίτι για ταινία; Αυτές οι 6 επιλογές θα σας φέρουν πιο κοντά

Αν σου έλειψε αυτό το υπέροχο συναίσθημα τρόμου και αδρεναλίνης, ρίξε μια ματιά στις 8 καλύτερες ταινίες στην παρακάτω λίστα που θα σε κάνουν σίγουρα να αρπάξεις το χέρι του διπλανού σου και να μην κλείσεις μάτι όλο το βράδυ.

Πρόσεχε όμως τις κραυγές αγωνίας σου αν είναι ώρα κοινής ησυχίας. Μακάρι να καταφέρεις να τις δεις ολόκληρες, γιατί- η αλήθεια είναι πως- εγώ σηκώθηκα και έφυγα στη μέση!

https://www.instagram.com/p/CR81d3sK9Qc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

In the Shadow of Iris:

Σε αυτό το σέξι γαλλικό θρίλερ, η γυναίκα ενός επιτυχημένου τραπεζίτη εξαφανίζεται στο Παρίσι. Καθώς οι ερευνητές αρχίζουν να αναζητούν στοιχεία για την εξαφάνισή της, μαθαίνουν πολλά περισσότερα για τη σχέση του ζευγαριού, φέρνοντας στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες και πάθη.



Gerald's Game:

Κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής απόδρασης της Jessie με τον σύζυγό της, ένα ερωτικό παιχνίδι παίρνει μια απροσδόκητη και τραγική στροφή όταν εκείνος πεθαίνει από καρδιακή προσβολή. Ακόμα δεμένη και παγιδευμένη, η Jessie αρχίζει να έχει παραισθήσεις.



Things Heard & Seen:

Μια νεαρή γυναίκα και ο σύζυγός της φεύγουν από το Μανχάταν για να μετακομίσουν σε μια μικρή πόλη. Εκείνη ανακαλύπτει ότι το νέο τους σπίτι έχει μια φριχτή ιστορία που αρχίζει να στοιχειώνει αυτήν και την οικογένειά της.



Velvet Buzzsaw (Βελούδινο Πριόνι):

Πίνακες εξαιρετικής αξίας ενός νεκρού ζωγράφου πέφτουν στα χέρια της γειτόνισσάς του, της Josephina, που έχει άκρες στα κυκλώματα της τέχνης. Σύντομα, παράξενα και θανάσιμα ατυχήματα αρχίζουν να συμβαίνουν στους άπληστους που εμπλέκονται στο κύκλωμα.



Girl on the Third Floor:

Ένας άντρας προσπαθεί να ανακαινίσει ένα παλιό βικτωριανό σπίτι για να μετακομίσει με την οικογένειά του. Ωστόσο, το σπίτι κρύβει ένα διαβολικό μυστικό που μετατρέπει τη ζωή του άνδρα και της συζύγου του σε εφιάλτη.



I Am the Pretty Thing That Lives in the House:

Μια γυναίκα προσλαμβάνεται ως νοσηλεύτρια για να φροντίσει μια ηλικιωμένη συγγραφέα, που γράφει μυθιστορήματα τρόμου. Κατά τη διαμονή της, αρχίζει να αναρωτιέται αν το σπίτι της είναι στοιχειωμένο.



The Influence:

Σε αυτό το ισπανικό θρίλερ, μια νεαρή μητέρα επιστρέφει με την οικογένειά της στην έπαυλη που μεγάλωσε (και είχε τρομερά δυστυχισμένη παιδική ηλικία) για να φροντίσει τη μητέρα της, η οποία βρίσκεται σε κώμα.



Cam (Το κορίτσι της κάμερας):

Η Lola είναι ένα Cam Girl, που μια μέρα μένει έξω από τον λογαριασμό της στα social media, αφού αυτός κάπως κλειδώνει, αλλά κατά τα άλλα συνεχίζει να μεταδίδει live. Στην αρχή νομίζει πως πρόκειται περί κάποιου τεχνικού λάθους, αλλά στη συνέχεια καταλαβαίνει πως απλά κάποιος της έκλεψε τον λογαριασμό.



Αντέχεις να τα δεις;

Φωτογραφίες: Unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved