Να σε φροντίζεις! 6 συμβουλές που θα έδινα στον 20χρονο εαυτό μου

Προσέχουμε για να έχουμε!

Ξέρω! Η δεκαετία των 20s είναι η πιο ωραία, η πιο ανέμελη, η πιο τρελή της ζωής σου. Τη διανύω κι εγώ (#27yearsold) και ξέρω ότι αυτά τα χρόνια δεν θα ξαναέρθουν. Ειδικά, μάλιστα, αν είσαι στα early 20s φοιτήτρια, αλήθεια σε ζηλεύω.

Σαν μεγαλύτερη, λοιπόν, που είμαι και πιο έμπειρη (#τρομάραμου) αποφάσισα να σου μεταδώσω όλες τις γνώσεις μου για όλα όσα χρειάζεται να κάνεις αυτά τα χρόνια για την υγεία σου.

Γιατί μέσα στην τρέλα των parties, των εξόδων, των boyfriends και γενικά της καλοπέρασης, ίσως και κάτι -λέω εγώ τώρα- να έχεις ξεχάσει.

Παραμελείς τον εαυτό σου; 10 quotes που θα σε κάνουν να το ξανασκεφτείς

Όσα χρειάζεται να κάνεις στα 20s για την υγεία σου

#1 Μην αμελείς το ραντεβού με τον γυναικολόγο

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις μία φορά τον χρόνο έναν πλήρη γυναικολογικό έλεγχο. Να κάνεις, δηλαδή, τεστ ΠΑΠ και υπέρηχο ωοθηκών! Η πρόληψη είναι το παν, άλλωστε, και οφείλεις στον εαυτό σου να τον προσέχεις.

via GIPHY

#2 Μην αμελείς ούτε άλλα ιατρικά ραντεβού

Ένας τυπικός έλεγχος στον οφθαλμίατρο, μια επίσκεψη στον δερματολόγο για να σε συμβουλεύσει για τη ρουτίνα ομορφιάς σου είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για εσένα!



#3 Φρόντισε την ψυχική υγεία σου

Κάτσε και σκέψου αν υπάρχουν γύρω σου τοξικοί άνθρωποι και απομάκρυνέ τους από δίπλα σου. Μήπως νιώθεις χάλια γιατί μόλις χώρισες και δεν το αντέχεις συναισθηματικά;

Μίλησε στους αγαπημένους ανθρώπους σου ή επισκέψου κάποιον ειδικό. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου είναι να φροντίσεις και το μέσα σου!

Σου’ χω κι άλλα στην gallery! Έτσι θα σε άφηνα;

Cover photo: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved