Maya And The Three: Έρχεται η νέα animation σειρά του Netflix που θα λατρέψεις

Όλα δείχνουν ότι βρήκαμε τη σειρά που θα μας κρατά συντροφιά φέτος.

Το streaming έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αφού οι περισσότερες από εμάς στον ελεύθερό τους χρόνο παρακολουθούν σειρές σε κάποια πλατφόρμα. Το Netflix αύξησε ραγδιαία τις συνδρομές του την περίοδο της καραντίνας και όχι άδικα αφού διαθέτει τεράστια ποικιλία από σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ.

H νέα πολυαναμενόμενη animation σειρά

maya1

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός, Zoe Saldana, μοιράστηκε στο Instagram το teaser video της νέας animation σειράς στην οποία έχει δανείσει τη φωνή της. Η σειρά κινουμένων σχεδίων «Maya And The Three» θα προβληθεί αυτό το φθινόπωρο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Αν, λοιπόν, έχεις κόψει τη συνδρομή σου τους τελευταίους μήνες, μόλις απέκτησες έναν σοβαρό λόγο για να την ανανεώσεις. Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου όλες θέλουμε να χουζουρεύουμε στον καναπέ βλέποντας κινούμενα σχέδια και τρώγοντας παράλληλα ένα λαχταριστό πρωινό.

Ο Jorge R. Guttierrez σκηνοθετεί τη νέα σειρά animation, έχοντας ήδη αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Η ταινία του, "The Book Of Life" είχε αγαπηθεί αρκετά από το κοινό και τώρα ο σκηνοθέτης θέλει να μας κάνει να αγαπήσουμε τα κινούμενα σχέδια.



H υπόθεση

Η Maya, μια πριγκίπισσα-πολεμίστρια, ξεκινά την προσπάθεια να εκπληρώσει μια αρχαία προφητεία και να σώσει την ανθρωπότητα από τους εκδικητικούς θεούς του κάτω κόσμου.

Euphoria: Χαμός στη νέα σεζόν που έρχεται! Ποιοι νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στη σειρά

https://www.instagram.com/p/CS_EM-WsC77/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4 τρόποι να ταξιδέψεις φθηνά - Ναι, γίνεται!

Πηγή κεντρικής: @gaelgarciabernal.fanpage

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved