Τhe White Lotus: Η σειρά που κάνει χαμό παγκοσμίως και όσα πρέπει να ξέρεις

Εσύ ακόμη να γνωρίσεις το πιο in παρεάκι της μικρής οθόνης;

Η τηλεόραση είναι ένας πολύ καλός τρόπος διασκέδασης και χαλάρωσης στο σπίτι. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ολοένα και περισσότερες πλατφόρμες streaming (Netflix, HBO Max κ.ά) με αρκετές νέες σειρές που κάνουν θραύση παγκοσμίως.

Το The White Lotus ήρθε για να μείνει

Τελευταίο και χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η καινούρια σειρά του HBO Max, «The White Lotus», που ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιούλιο και μετρά σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες fans σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς διαθέτει 6 επεισόδια που αξίζει να παρακολουθήσεις με τις φίλες σου, τρώγοντας pop corn.

Do's & dont's: Τα πράγματα που πρέπει (και όχι) να μοιράζεσαι με την κολλητή σου



Η σειρά που κάνει χαμό παγκοσμίως

https://www.instagram.com/p/CSXjKTrh5bz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H σειρά «The White Lotus» διαδραματίζεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Χαβάης, το White Lotus, και ακολουθεί τις διακοπές διάφορων επισκεπτών κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας όσο αυτοί χαλαρώνουν στον παράδεισο.

Κάθε μέρα που περνάει, μια πιο σκοτεινή πολυπλοκότητα αναδύεται σε αυτούς τους φαινομενικά τέλειους ταξιδιώτες, τους ευχάριστους υπαλλήλους του ξενοδοχείου και το ειδυλλιακό μέρος.

https://www.instagram.com/reel/CScRRW3lvTP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δημιουργός είναι ο Mike White και πρωταγωνιστούν οι: Connie Britton, Steve Zahn, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Lukas Gage, Jolene Purdy, Sydney Sweeney, Murray Bartlett, κ.α.

Η δημοφιλής σειρά προβάλλεται αποκλειστικά από το HBO Max και έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή κεντρικής: @thewhitelotus

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved